Durf te vragen – Meerdere auteurs

durf-te-vragenBij deze een boek over eigenlijk zoals de titel al zegt “durf te vragen“. Het is een informatief boek die gaat over de dingen in het leven die je kan krijgen als je maar iets heel simpels doet, namelijk vragen. De auteurs hebben het over alledaagse dingen die het leven heel makkelijk kunnen maken als je maar vraagt, en voor het durft te vragen. Een leuk en vermakelijk en tegelijk informatie boek die je toch wel aan het denken zet.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Ongebruikte kantoorgebouwen, laptops, ideeën en contacten: samen hebben we meer welvaart en creativiteit dan we nodig hebben. In dit boek kun je lezen hoe je deze overwaarde kunt benutten, gewoon, door te vragen!

Nils Roemen en Fanny Koerts beschrijven hoe durftevragen Nederland heeft veroverd. Mede dankzij sociale media als Twitter en de hashtag #durftevragen groeide het uit van een sympathiek idee tot een fenomeen, een nieuwe manier van denken. Lees praktische tips en inspirerende ervaringen van mensen die erin slaagden hun dromen te verwezenlijken.

Ontdek hoe ook jij slim kunt samenwerken met mensen binnen en buiten je netwerk. Durftevragen en help mee om het gat tussen vraag en aanbod te dichten, er is genoeg voor iedereen . .

Titel – Durf te vragen
Auteur – Nils Roemen & Fanny Koerts
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo