De Vijf en het verlaten huis – Nanine Kamp

de-vijf-en-het-verlaten-huisDe laatste tijd krijgen we vooral veel tips binnen over gratis kinderboeken. Bij deze nog een boek van Nanina Kamp met de titel: De vijf en het verlaten huis. We hebben al meerdere boeken van deze schrijver online staan, ze schrijft voornamelijk over de Vijf, maar niet lang geleden heeft ze ook een keer een ander soort kinderboek geschreven.

Dit boek gaat dus over de vijf, wie kent deze boekenserie nu niet? Het is weer een spannend boek met een leuk avontuur dus zeker een aanrader voor de jongere onder ons.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

George is vreselijk jaloers als ze hoort dat Julian, Dick en Annie in de vakantie met hun ouders een verlaten huis hebben ontdekt. Een huis waarin Annie ’s nachts ook nog eens licht heeft zien branden! Maar wanneer George’s vader door zijn experimenten lichtziekte krijgt, is er maar een plek waar hij kan herstellen: in het vakantiehuisje waar Julian, Dick en Annie net zijn geweest.

Rondom het ‘Verlaten Huis’ ontmoeten de vier kinderen Bram, een vreemde jongen die beweert koning te zijn van het leegstaande huis; en zijn hond Eleor die het koningrijk moet bewaken en heel veel op Timmy lijkt!

Wanneer Eleor dan ook nog zijn poot verwondt en niet meer mag lopen, beginnen de gebeurtenissen rond het verlaten huis pas goed over elkaar heen te buitelen. .

Titel – De vijf en het verlaten huis
Auteur – Nanina Kamp
Verschijningsjaar – 2011

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo