Black Friday 2021Black Friday 2021

De laatste nieuwtjes

facebookBij deze de laatste nieuwtjes over Gratis Boeken Downloaden en de dingen die gaan komen.

Zoals we al eerder gemeld hadden hebben we diverse keren te maken gehad met verstoringen en traagheid van de website. Dit lijkt nu inmiddels verleden tijd te zijn, dus we zijn de laatste weken ook weer druk bezig om onze gratis ebooks collectie aan te vullen. We kunnen daarbij natuurlijk vermelden dat u dagelijks onze website kunt bezoeken voor de nieuwste ebooks, maar we hebben nu ook een nieuwe feature ingebouwd. Er is namelijk een automatische koppeling gemaakt naar Facebook.

Dit zorgt ervoor dat als u onze Facebook pagina een like geeft, u voortaan automatisch een melding krijgt als er een nieuw boek op onze website staat.

Dus bij deze, als u via Facebook op de hoogte gehouden wilt worden over onze nieuwste aanwinsten, scroll dan naar beneden en geef ons een like!

Ebooks genre op de kop

Verder gaan we de komende weken de indeling van de genre’s op de schop gooien, wij willen het namelijk op een makkelijker eenvoudigere manier gaan inrichten. Nu heb je een lange lijst met categorieën en dan staat eigenlijk nog geen eens alles ertussen. Dus schrik niet als het straks er wat anders uitziet, maar het zal alleen maar beter worden.

Uitslag Poll

Verder als laatste puntje voor nu de uitslag van de huidige Poll. Er is jammer genoeg niet zoveel gestemd als bij de laatste polls, maar we kunnen er wel uit halen dat de meeste bezoekers toch vooral hier naartoe komen voor de Nederlandstalige gratis ebooks. Daarom hebben we besloten om de komende tijd geen Engelstalige ebooks hier neer te gaan zetten.

Dit betekend niet dat we niet luisteren naar degene die Engelstalige gratis ebooks willen hebben, we zijn op dit moment bezig op de website www.gratis-boeken-downloaden.nl om hier een concept neer te zetten voor o.a. de Engelstalige ebooks.

Wij zijn heel benieuwd wat u hiervan vindt, dus laat het ons weten of we goed bezig zijn. Alvast bedankt voor uw reactie.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo