Black Friday 2021Black Friday 2021

Route du Soleil – Suzanne Vermeer

route-du-soleilBij deze in de picture het nieuwe boek van Suzanne Vermeer, namelijk het boek Route du soleil. Het is weer een typisch een vermeer boek met een simpele maar mooie verhaallijn en dit keer in een meer thriller variant. De boeken zitten altijd al wel vol spanning, maar in dit boek worden de vriendinnen Marit en Fiona onterecht beschuldigt van een moord, of toch niet helemaal??

Helaas is dit boek niet gratis te downloaden, maar wel heel voordelig te downloaden via onze partner Bol.com. Deze heeft nu een actie waarbij o.a. het boek voor jou heel voordelig te downloaden is samen met de zomer verhalen bundel. Klik op onderstaande download link voor meer informatie.

Een korte omschrijving:

Vriendinnen Marit en Fiona hebben samen een zomerse vakantie geboekt. Eerste lange stop: een idyllisch gelegen Zuid-Franse camping. Op weg daar naartoe nemen ze de charmante lifter Brian mee. Al gauw blijkt hun nieuwe reismaatje onvoorspelbaar gedrag te vertonen. Fiona wil hem het liefst uit de auto zetten, maar Marit valt voor zijn charmes. En dat was precies zijn bedoeling..

Ze overnachten in een hotel aan de Route du soleil. Marit en Fiona delen een kamer en Brian moet zelf een overnachtingsplek zoeken. Zijn charmeoffensief is mislukt. Vlak nadat ze zijn uitgecheckt, zien ze meerdere politieauto s en een ambulance aankomen die met hoge snelheid richting het hotel rijden waar ze hebben overnacht. Wanneer ze later op hun camping aan het stuwmeer zijn gearriveerd Brian heeft hen inmiddels verlaten worden ze alsnog door inspecteur Clement van de Franse politie verhoord over het incident: er is die nacht een dubbele roofmoord gepleegd in het hotel. Plotseling zijn Marit en Fiona verdachten in een moordonderzoek.

Titel – Route du soleil
Auteur – Suzanne Vermeer
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – < 10,-
Download links -[bol_product_links block_id=”bol_5208fdc2b8a10_selected-products” products=”9200000011546432″ name=”r” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo