Black Friday 2021Black Friday 2021

De zonen van Pietje Bell – C.H.R. van Abkoude

de-zonen-van-pietje-bellWie kent hem niet en heeft er geen boeken van gelezen in zijn/haar jongere jaren, PIETJE BELL!. Wij hebben nu een van de boeken helemaal gratis te downloaden voor u, namelijk het boek de zonen van pietje bell. Er zijn er meer beschikbaar dus binnenkort zullen we deze ook plaatsen, maar om te beginnen het vervolg van Pietje Bell zijn oudere jaren, namelijk hij wordt vader van in totaal 3 kinderen. En of deze kinderen nou een stukje rustiger en braver zijn dan Pietje zelf was….. dat is zoals verwacht niet helemaal het geval. U kunt deze gratis ebook via onderstaande download link downloaden, veel leesplezier.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Na zijn terugkomst uit Amerika gaat Pietje Bell opnieuw werken als journalist bij het Rotterdamse dagblad ‘De Morgenpost’.

Het alleen-zijn begint Pietje na een paar jaar nogal te vervelen en hij vraagt Mien Kuijer, eens ook lid van de nu niet meer bestaande vriendengroep ‘De Vrolijke Bende’, of zij zijn vrouw wil worden. Weer een paar jaar later komt Piet op een dag thuis en merkt dat hij vader is geworden van een zoon, die ook de naam Piet krijgt.

Pa Piet krijgt in de jaren daarna nog twee zoontjes: Dirk en Bob. En zouden die drie jongens net zo lief en braaf zijn als hun vader vroeger was? Moet je net geloven!. .

Titel – de zonen van pietje bell
Auteur – C.H.R. van Abkoude
Verschijningsjaar – 1932

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo