De som van misverstanden – Maarten ’t Hart

de-som-van-misverstandenEen van de bekendere schrijvers van Nederlandse bodem is schrijver Maarten ’t Hart. Met het boek de som van misverstanden kunnen we u ook een gratis boek van hem aanbieden welke te downloaden is via DBNL. Het boek gaat over een stukje autobiografie van Maarten zelf en door zijn schrijfstijl en zelfreflectie levert dat een leuk boek op welke je zeker toch wel weet te boeien, leest u het zelf maar eens via onderstaande download link.

U kunt ook dit boek weer gratis downloaden via onderstaande download link. Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Nooit zal ik het overweldigende geluksgevoel vergeten dat bezit van me nam toen ik het boekje opensloeg en las over het hondje Tippeltje dat de wijde wereld in ging.’ Zo herinnert Maarten ’t Hart zich het eerste echte boek dat hij las.

In het openingsessay van De som van misverstanden beschrijft ’t Hart hoe de boeken die hij geleidelijk aan ontdekte hem vormden en begeleidden. Al op twaalfjarige leeftijd bestemt hij een schoolschrift voor de ‘Catalogus van de bibliotheek van Maarten ’t Hart’. Het zich zigzag een weg vreten door de boekerijen verschafte hem toegang tot een andere wereld, een wereld die ook immuniteit verschafte tegen gescheld, ergernis en woede van een voortdurend aan boeken vijandig gezinde omgeving.

Door zich over te geven aan boeken wekte hij zowel toen als nu buitensporige woede op. In De som van misverstanden geeft ’t Hart een stuk van zijn autobiografie aan de hand van boeken die hij ontdekte en schrijvers die hij als leermeesters onderging. Dit is niet de zoveelste bundeling literaire essays. Dit boek geeft een verslag van het plezier aan lezen, het ontsluiert iets van het geheim van de veelschrijver en veellezer Maarten ’t Hart. .

Titel – de som van misverstanden
Auteur – Maarten ’t Hart
Verschijningsjaar – 1985

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo