Nachtmerrie in het park – Jack Broscie

nachtmerrie-in-het-parkEen gratis boek in het genre horror is het boek “Nachtmerrie in het park”. Het is een spannend en meeslepend verhaal welke je weet te boeien vanaf het begin t/m het einde…. U kunt dit boek gratis downloaden vanaf de website van Smashwords, waar u vele gratis boeken terug kunt vinden. Jack Broscie heeft zelf ook meerdere boeken hier online gezet welke zowel gratis als betaald te downloaden zijn. Met dit werk kunt u makkelijk kennis maken met zijn schrijfstijl, wij zijn benieuwd wat u van dit boek vind.

Een korte omschrijving:

Een meisje van 17 achtervolgt door een gruwelijke nachtmerrie, gebrandmerkt voor het leven. Een verscheurd gezin; de moeder met ziekelijke gewoontes, een verwend broertje en de vader met macabere interesses.
Een raadselachtige advertentie met een duister geheim, een jongen en een kistje met een geheimzinnige inhoud. De huiveringwekkende prijs: een leven voor een leven …

Had hij HET aangevoeld? Had hij geweten wat haar te wachten stond? Wat hen te wachten stond?Waarom heeft hij er dan niets aan gedaan? Angstig ziet ze hoe de bomen lange schaduwen over het gras werpen. Het zijn net tralies die iets verborgen houden in het park. Ze is als de dood voor het park. Bang voor wat er begraven is. Bevreesd voor als het uitkomt. De schaduw van de kruinen reikt tot over de vaart die om het park heen loopt waardoor het water zwart lijkt te kleuren. Het smeedijzeren hek dat toegang tot het park geeft, staat wagenwijd open. Als de bek van een monster wachtend op zijn volgende slachtoffer. Ze voelt een koude rilling over haar rug heenlopen en ze moet zich bedwingen om niet naar achteren te deinzen.

Titel – Nachtmerrie in het park
Auteur – Jack Broscie
Jaar van Uitgifte
– 2015

Download link – Download het boek nachtmerrie in het park via gratis boeken downloaden hier.

2 Opmerkingen

    Laat een reactie achter

    Note
    Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
    Gratis boeken downloaden
    Logo