Heksenvuur – Theo Barkel

heksenvuurEen leuke verhalenbundel in het genre horror is het boek Heksenvuur uit de Shadajaël serie. De auteur is Theo Barkel en hij heeft al vele verhalen geschreven, en op deze manier wilt hij zijn boeken promoten door af en toe een gratis ebook uit te brengen. U kunt dit boek downloaden via onderstaande download link.

Via de website van Smashwords kunt u tegenwoordig steeds meer gratis boeken downloaden. Uitgevers en schrijvers maken steeds meer gebruik van dergelijke platformen om de wat onbekendere schrijver te promoten net zoals onze website hier een platform voor is. Bent u benieuwd naar dit boek of wilt u gewoon eens een kijkje nemen, gebruik hiervoor onderstaande link om deze website te bezoeken.

Een korte omschrijving:

Een bundeling korte verhalen uit de horrorserie Shadajaël. Shadajaël is in het verleden terecht gekomen en moet het opnemen tegen een heks die hem in haar ban dreigt te slaan. In het verhaal De burcht van Montèz terroriseert een hardvochtige kasteelheer zijn omgeving in zijn zoektocht naar onsterfelijkheid. In het derde verhaal moet hij de terreur van De Bloedhonden zien te stoppen.

Titel – Heksenvuur
Auteur – Theo Barkel
Jaar van Uitgifte
– 2015

Download link – Download het boek Heksenvuur via gratis boeken downloaden hier.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo