Black Friday 2021Black Friday 2021

Gila Pradopo – Peter Kaptein

gila-pdadopoEen boek uit de categorie Science Fiction is het boek Gila Pradopo van schrijver Peter Kaptein. Het is een interessant boek welke het verhaal verteld van een leven op en rond aarde in een alternatieve tijdlijn, waarbij alles iets anders verlopen is dan de geschiedenis die wij kennen. Wij vonden het 130 tellende gratis boek een interessant verhaal en aangezien er een deel 1 als toevoeging staat zijn we zeer benieuwd wat er nog meer aan gaat komen.

Wij zijn daarom ook erg benieuwd wat u van dit boek vind, en of u ook niet kunt wachten totdat het eventuele 2e deel komt. Wij van gratis boeken downloaden juichen het initiatief van beginnende schrijvers die hun boeken gratis ter download aanbieden dan ook zeker toe.

Een korte omschrijving:

Nikola Tesla keert in 1921 terug naar Europa. Stalin en Hitler worden in 1934 om zeep worden geholpen via de inzet van de teleportatietechnologie van Tesla, Neumann en Bohr. De Tweede Wereldoorlog vind pas in 1965 plaats. India en Duitsland zijn niet de enige twee naties met een ruimtestation in een geostationaire baan rond de aarde. In duizenden steden, waaronder Amsterdam, Utrecht en Rotterdam, zijn kilometerdiepe gaten geslagen. De ouders van Gila Pradopo drijven dood en bevroren tussen het puin in een baan rond de Maan.

Gila heeft slechts één drijfveer: “Dit mag nooit meer gebeuren.” En met deze inzet ploegt ze zichzelf door een reeks onmogelijke testen in haar opleiding voor Sectie Vijf: een speciale eenheid binnen de Centrale Inlichtingendienst die wordt ingezet voor infiltratie- en sabotagemissies in een wereld die in 1985 nog steeds op de rand staat van een Derde Wereldoorlog.

Titel – Gila Pradopo
Auteur – Peter Kaptein
Jaar van Uitgifte
– 2015

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo