Zusje – Edward Hendriks

zusje-edward-hendriks (Mobile)Zin om lekker griezelen met de spannende thrillers van Edward Hendriks? Dan kan ik je misschien wel blij maken met het gratis ebook Zusje. Een leuk, helaas ook korte thriller/horror geschreven door Edward Hendriks. Let op dat je minimaal 12 jaar of ouder moet zijn om dit boek te mogen lezen! Het boek Zusje gaat over een bijzondere band van de tweelingen. Het grappige vind ik aan het boek dat er veel over zusje gepraat word, maar wat zijn nu de namen van beide zusjes??

Download het boek Zusje nu eenvoudig via o.a. Smashwords, de KoBo app of via Apple books. Onderaan deze pagina heb ik een link opgenomen naar Smashwords waar je het boek gratis kunt downloaden in diverse formaten voor op de e-reader, computer of smartphone.

Tweelingen zijn geen gewone zussen. Ze zijn onafscheidelijk en hebben een band voor het leven. Dat weet iedereen die zelf als tweeling geboren is. Als je niet de helft van een tweeling bent, dan zul je het nooit helemaal kunnen begrijpen.

Titel – Zusje
Auteur – Edward Hendriks
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownloadpagina van Zusje geschreven door Edward Hendriks

6 Opmerkingen
 1. Dit boek was zo mooi, ik moest bijna huilen. Ik had het einde echt niet verwacht. En dit boek raakte me ook extra erg omdat ik ook en tweeling ben en ik wil echt niet dat zoiets misschien wel met mij en mijn zusje kan gebeuren

 2. Ik was een vroege leerling en ben als een speer door de opleidingen gegaan, vee; te snel. Op de middelbare school moesten we 20 boeken lezen voor het examen, maar ik kon het simpelweg niet opbrengen. Wat zegt literatuur je op die leeftijd? Enfin, er was een tweeling die een belangrijke rol speelde in mijn pubertijd en een jaar of 15 later kwam ik, bij toeval in contact met hun oudere zus, die ik niet gekend heb ten tijde van de pubertijd. Ze sprak met dezelfde rollende r en het gevoel van destijds was er direct weer. Heel bijzonder.

  Enfin, ik woon tegenwoordig in Frankrijk en dacht vanochtend, ik zou eigenlijk eens moeten lezen et voila. Mooi geschreven en het heeft van alles bij me los gemaakt. Heel veel dank.

 3. Het is een mooi verhaal waarvan je het einde niet verwacht!,

 4. Een heel mooi verhaal, alleen véél te kort!

 5. Jeetje, echt heftig en een tranentrekker, vooral omdat ikzelf in dezelfde situatie zit….wel heel mooi en troostend ook om te lezen dat ik niet alleen ben met deze gevoelens. Dankjewel 💞

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo