Black Friday 2021Black Friday 2021

Anna – Kathleen Amant

AnnaWelkom in de wondere wereld van Anna, Grote Anna, Heksje Mimi, Lou en Milan. Wie kent de leuke kinderboeken geschreven door Kathleen Amant nu niet? Mijn dochter is ermee opgegroeid en heeft vele Anna boekjes urenlang doorgebladerd, en nu is ze overgegaan op de Heksje Mimi boekenreeks. Helaas zijn de boeken van Kathleen Amant niet gratis te downloaden, maar gelukkig wel heel voordelig online te bestellen bij een Bol.com, Bruna of eigenlijk elke boekenhandel. Want zoals gezegd, wie kent deze leuke boekjes nu niet?

Het leuke aan de Anna boekjes is dat ze eigenlijk tijdloos zijn. Als je kijkt naar een Anna verhuist, Anna gooit haar tutjes weg en Op je potje, Konijn dan hebben deze mij heel veel geholpen. Dit komt omdat de vele situaties in de Anna boekenreeks heel herkenbaar zijn voor een kind. Daardoor kan je kind ze ook rechtstreeks vertalen naar hun eigen leven en vinden ze het ook zo interessant. Ik kon sommige boekjes wel 3x achter elkaar lezen zonder dat het onze dochter verveelde. Sterker nog, ze wilde het dan ook nog een 4e keer horen. Dus wees gewaarschuwd als ouder zijnde!!! De boekjes van Anna zijn superleuk voor jonge kinderen. De kans bestaat echter dat je ze als ouder zijnde letterlijk kan gaan dromen ;-)

[bol_product_links block_id=”bol_5e903b47eb84c_selected-products” products=”9200000087012923,9200000022689123,9200000089478414″ name=”Anna” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”616″ cols=”3″ show_bol_logo=”0″ show_price=”0″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Gratis Anna kleurplaten

Ondanks dat de ebooks van Anna niet gratis te downloaden zijn kunnen we je wel iets anders gratis aanbieden. Op de website van Kathleen Amant staan namelijk wel meer dan 100 verschillende kleurplaten. Je raad het al, deze kan je wel gratis downloaden. Alle leuk personages van de vele boeken hebben wel een kleurplaat gekregen! Zeker in deze Corona tijd waar je je kinderen thuis moet houden is een beetje afleiding wel gewenst. Download nu gratis een van de vele kleurplaten van Anna, Grote Anna, Milan, Lou, of Heksje Mimi

Titel – Anna, Heksje Mimi, Lou en nog veel meer
Auteur – Kathleen Amant
Verschijningsjaar – 2020

Prijs – Gratis

Download linksDownload hier gratis kleurplaten van Anna, Heksje mimi en nog veel meer!

Helemaal fan van Anna?

Dan heb ik goed nieuws voor jullie. Er komen nog regelmatig nieuwe boekjes uit van Anna, Lou en Milan. Ook Heksje Mimi is Kathleen Amant voor zover ik weet nog niet mee gestopt. Reserveer hier het zoekboek – Bij Anna in de tuin want deze komt eraan voor de zomervakantie 2020. Nog geen idee of we vakantie gaan krijgen dat je er met de kinderen op uit kunt gaan, maar met een leuk zoekboek van Anna hou je ze in ieder geval weer een tijdje mee zoet.

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo