////De kriooltjes en de toverharp – Xavier Mares

De kriooltjes en de toverharp – Xavier Mares

kriooltjes-en-de-toverharpBij deze een gratis boek van schrijver Xavier Mares, het is een interactief kinderboek welke helemaal gratis te downloaden is. Voor degene die de boekenserie van Xavier Mares al kent is het misschien niet zo interessant, maar voor degene die nog niet bekend zijn met zijn leuke en interactie kinderboeken is dit een mooie kans om kennis te maken met zijn boeken. In zijn boekenserie de Kriooltjes probeert hij spelenderwijs leuke thema’s aan te halen op een leuke en educatieve manier!

Omschrijving:

De Kriooltjes en de Toverharp, een interactief spannend verhaal waarbij je meegenomen wordt in een nieuw sprookjesverhaal met heksen, tovenaars en een echte prinses. In het land van Ooidonk, leven nog steeds de Kriooltjes, de gevleugelde helden die de prinses van Ooidonk en alle kinderen van het dorp redden uit de handen van Tovenaar Triffonix.

Met tekeningen en veel echte foto’s.

Titel – De kriooltjes en de toverharp
Auteur
Xavier Mares
Prijs
– Gratis als E-book te downloaden

Download links: Downloaden

Door |2015-02-09T15:35:04+00:00februari 9th, 2015|Kinderboeken|0 Reacties

About the Author:

Gratis boeken downloaden geeft u vele gratis boeken te downloaden zonder registratie. Het doel van onze website is om alle ebooks die gratis te verkrijgen zijn te verzamelen en makkelijk en snel voor u beschikbaar te maken. Wilt u ons helpen dan kan dit door uw gratis gevonden ebook, of misschien zelfs door u zelf geschreven ebook naar ons door te sturen, dit kan u doen door een reactie te sturen naar ons via het contact formulier.

Geef een reactie