Black Friday 2021Black Friday 2021

Boeken downloaden is de toekomst

We zijn nu inmiddels al een paar jaar bezig om voor u de meest recente, interessante en natuurlijke de meest boeiende boeken te verzamelen voor u welke u allemaal gratis kunt downloaden. Dit doen we met plezier en hierdoor hebben we voor u nu inmiddels al een ruime catalogus aan gratis boeken beschikbaar, om deze voor u wat makkelijker vindbaar te maken zijn we druk bezig om het een en ander anders in te delen. Het kan dus zijn dat uw favoriete categorie boeken inmiddels via de oude bestaande link (favorieten) niet meer te benaderen is, let op dus is ons advies want we verwijderen geen boeken, ze zijn alleen verplaatst.

Indeling categorieën/genres veranderd

Voor de trouwe bezoekers zal dit inmiddels al ontdekt zijn, maar het genre menu is al een tijdje “verdwenen”. Dit was oorspronkelijk niet de bedoeling en is met de overgang naar de nieuwe website gebeurd, maar inmiddels is hij weer terug en als u bij het menu item: “Gratis boeken” kijkt ziet u hier de diverse genres weer terugkomen. Waar we in het verleden ongeveer 20 verschillende categorien hadden, proberen we dit inmiddels terug te brengen naar 7 a 8, of dit gaat lukken is een tweede aangezien er nogal wat verschillende boeken zijn die niet altijd even makkelijk ergens onder te plaatsen zijn. Misschien dat we binnenkort wat meer met onze Facebook pagina willen gaan doen om uw inbreng nog makkelijker te maken bij het maken van keuzes.

Nieuwe boeken

Het valt u misschien op dat de laatste tijd het aardig rustig is met nieuwe boeken op onze website, de oorzaak is eigenlijk heel simpel: tijdgebrek van onze kant. Waar we in het verleden bijna dagelijks wel nieuwe boeken voor u konden posten op onze website, is het nu een stuk uitdagender geworden om nieuwe boeken te vinden die en gratis zijn, en ook echt te lezen zijn. We kunnen wel allerlei gratis ebooks online gaan zetten over het opzetten van een online business, hoe meer geld te maken, cursus dit en cursus dat…. Maar onze intentie is om alle gratis boeken die we hier online zetten voor u, ook echt een meerwaarde voor u te laten zijn als boekenlezer. Toch willen we u vragen om de poll op onze website de komende tijd weer eens goed te gaan gebruiken, want wat wij vinden en wat u vind kan natuurlijk een wereld van verschil zijn, vandaar de toepasselijke poll: “Moeten we ons ook gaan richten op informatieve gratis ebooks?”.

Gratis boeken downloaden en toch betalen?

Wij krijgen nog steeds regelmatig de vraag waarom op gratis boeken downloaden ook betaalde ebooks staan, met opmerkingen van dit is toch een gratis website? Om deze vraag nog eens te beantwoorden, we hebben diverse categorieën bomvol met gratis boeken staan, alleen ja af en toe staan er ook boeken op onze website welke niet gratis zijn. Dit vermelden we ook altijd duidelijk! Mocht dit volgens u toch niet het geval zijn laat het ons dan weten, want dan passen we dit eventueel aan.

Beste ereader en tablets?

Als laatste puntje van onze blog post is even een kort verhaal over de vele ereader en tablet vragen die wij krijgen, hier willen we binnenkort weer een mooi artikel over plaatsen want er zijn nogal wat misvattingen over een ereader en ook over een tablet. Bent u benieuwd naar de verschillen, de tips en de trucs? Houdt onze website dan in de gaten de komende tijd.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo