Met de poppen gooien – Guus Kuijer

met-de-poppen-gooienEen leuk kinderboek om je kinderen eens van voor te lezen is het boek met de poppen gooien van Guus Kuijer. Het is een boekje met zo’n 40 korte verhalen waarin de 3 vrienden van elkaar allerlei avonturen beleven over alledaagse dingen. Kortom een echte aanrader voor uw kind en nu ook helemaal gratis te downloaden via onderstaande download link, het is namelijk een van de boeken die DBNL gratis aanbied op hun website.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Madelief, Roos en Jan-Willem wonen alle drie in dezelfde straat, aan de buitenkant van de stad, waar ook nog een stukje land is om te spelen.

Ze trekken veel met elkaar op en zijn net als alle kinderen lief en stout, verdrietig en vrolijk, gehoorzaam of brutaal. Waarom zijn ze blij of bang of boos? Waarom vinden ze iets vies? Wat is eerlijk? Wat is zielig? Je kunt er heel lang mee bezig zijn.

Deze onderwerpen worden beschreven in 40 korte verhaaltjes….

Titel – met de poppen gooien
Auteur – Guus Kuijer
Verschijningsjaar – 2001

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

1 Reactie
 1. echt leuk dat jullie zoveel gratis boeken hebben op jullie website, ik heb er meteen een paar gedownload want met gratis doe je nooit een miskoop he :)

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo