Black Friday 2021Black Friday 2021

Op weg naar de hemel – Mark Ashton

op-weg-naar-de-hemelEen boek zoals het boek op weg naar de hemel is er eentje die je niet even voor de luchtige ontspanning leest. Het is een indrukwekkend boek welke Mark Ashton geschreven heeft n.a.v. zijn ongeneeslijke ziekte die hij heeft en hoe hij alles nog wil veranderen voor het einde van zijn leven zodat hij met een gerust hart naar het einde toe kan leven. Hij vertaald daarbij het leven zoals God het zou willen naar het hedendaagse leven en hoe je hier tegen aan kan kijken.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Tevens zijn er meer boeken te vinden met levensverhalen, religieuze verhalen en meer op onze website zodat er vast nog wel een ander boek tussen zit die u leuk vindt.

Een korte omschrijving:

Een boodschap van hoop oog in oog met de dood. Is het werkelijk mogelijk om de laatste fasen van ons aards leven met vertrouwen en zonder angst tegemoet te treden?

Mark Ashton beschrijft zijn eigen ervaring met een nabije dood wegens een ongeneeslijke kanker. Echt vertrouwen wordt gevonden in de opstanding van Jezus Christus, een gebeurtenis die, ook al vond ze 2.000 jaar geleden plaats, diepgaande gevolgen heeft voor ons vandaag…

Titel – op weg naar de hemel
Auteur – Mark Ashton
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo