Black Friday 2021Black Friday 2021

Stille zonde – Karin Slaughter

stille-zondeKarin Slaughter staat nu al een tijd bekend als een van de beste thriller schrijfsters en met het boek stille zonde zou je bijna zeggen dat ze zichzelf weer overtreft. Het is een superspannende thriller waarmee alles in het begin nog simpel en verklaarbaar lijkt, maar hoe verder het verhaal zich ontwikkeld hoe ingewikkelder en spannender het wordt. Kortom een thriller zoals een thriller hoort te zijn, en een echte aanrader.

Stille zonde

★★★★★
7,99  op voorraad
vanaf 22/07/2024 14:34

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum03 november 2020
Aantal pagina's324
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesNee
HoofdauteurKarin Slaughter
HoofdillustratorIneke Lenting
Tweede IllustratorIneke Lenting
HoofduitgeverijHarperCollins
Eerste VertalerIneke Lenting
Tweede VertalerIneke Lenting
Originele titelUnseen
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9789402761139 | 03 november 2020 | 324 pagina's | Adobe ePub

Helaas is dit boek niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd en als je kijkt naar de inhoud van dit boek dan is het het geld ook zeker wel waard, onderaan deze pagina staat de link naar de actuele aanbieding.

Een korte omschrijving:

Will Trent wordt voor een speciale opdracht uitgezonden als undercover agent. Maar zijn onderzoek naar een drugsdealer loopt niet als verwacht en hij komt volledig geïsoleerd te staan. Vechtend tegen zijn eigen demonen kan hij niet terugvallen op de steun van Sara Linton, de vrouw van wie hij houdt, maar die hij niet durft te vertellen dat hij zijn leven op het spel zet.

Sara wordt opgeroepen wanneer een politieagent ernstig gewond is geraakt: haar stiefzoon Jared is in zijn eigen huis neergeschoten. Sara houdt Lena, Jareds vrouw, hiervoor verantwoordelijk: de vrouwelijke rechercheur trekt al een leven lang problemen naar zich toe. Zonder het te weten raakt Sara betrokken bij dezelfde zaak waaraan Will werkt. Het duurt niet lang of het gevaar omringt hen van alle kanten.

Titel – Stille zonde
Auteur – Karin Slaughter
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Aanrader!

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo