Black Friday 2021Black Friday 2021

Blijf dichtbij – Harlan Coben

blijf-dichtbijHet boek blijf dichtbij van Harlan Coben is een boek die gaat over het leven van 3 mensen die ondanks de dromen die ze vroeger hadden een compleet ander leven hebben dan gepland. Er is namelijk iets voorgevallen in het verleden wat ze eigenlijk nooit los hebben kunnen laten, alleen kan je het verleden dan wel achterlaten of komt dit toch nog uit? Het boek Blijf dichtbij is een spannende literaire thriller die je goed weet te boeien, en net dat je weet hoe het verhaal zich ontwikkeld zijn er toch een aantal plot wendingen die je niet had zien aankomen. 

Helaas is dit boek niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd en als je kijkt naar de inhoud van dit boek dan is het het geld ook zeker wel waard, onderaan deze pagina staat de link naar de actuele aanbieding.

Een korte omschrijving:

Megan, Ray en Jack zijn gevangen in een leven dat ze niet gewenst hebben. Megan, die vroeger een wild leven leidde, is inmiddels een huismoeder met een groeiend gevoel van onbehagen.

Ray was ooit een fotograaf met een gouden toekomst, maar verdient tegenwoordig de kost met onbenullige opdrachten. En tot slot Jack: een politieman die maar niet kan loskomen van een onopgeloste vermissingszaak jaren geleden.

Alle drie dragen ze geheimen met zich mee die degenen het dichtst bij hen nooit te weten mogen komen. Maar ze ontdekken gaandeweg dat het verleden nooit echt verdwijnt….

Titel – Blijf dichtbij
Auteur – Harlan Coben
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Aanrader!
Download links – 

[bol_product_links block_id=”bol_51ca8f77eedac_selected-products” products=”9200000002547360″ name=”harlan” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo