Black Friday 2021Black Friday 2021

Het spel der tronen – George R.R. Martin

het-spel-der-tronenWie kent de tv-serie Game of Thrones inmiddels niet. Inmiddels zijn er al 3 seizoen gefilmd en het is al bekend gemaakt dat er ook een vierde seizoen aankomt. Maar deze hele televisie serie is gemaakt aan de hand van de boeken van George R.R. Martin. Met zijn boekenreeks het spel der tronen heeft hij een serie boeken neergezet die je van het begin tot en met einde weet te boeien. In dit eerste boek worden de verhaallijnen duidelijk uitgezet en hoe de wereld in het spel der tronen er aan toe gaat, maar hoe verder je leest hoe spannender en uitdagender het wordt. Met recht een aanrader om te lezen, en een waarschuwing erbij want als je eenmaal begint dan weet je waarschijnlijk niet meer te stoppen met lezen!

Helaas is dit boek niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd en als je kijkt naar de inhoud van dit boek dan is het het geld ook zeker wel waard, onderaan deze pagina staat de link naar de actuele aanbieding.

Een korte omschrijving:

De televisieserie Game of Thrones is gebaseerd op de boeken van George R.R. Martins Het Lied van IJs en Vuur, waarvan wereldwijd inmiddels 15 miljoen exemplaren werden verkocht. In het tweede seizoen van de televisieserie is een glansrol weggelegd voor Carice van Houten als Melisandre, de adviseur van Stannis Baratheon.

Het Lied van IJs en Vuur verhaalt van de liefdes, de levens en de ambities van de Baratheons, de Lannisters, de Starks en al die andere grote families van de Zeven Koninkrijken. Het begint allemaal in het zuiden, aan het hof, waar de Lannisters sterke spelers zijn. De macht van de koning is tanende. Zijn Hand is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Velen zijn uit op eigen gewin. Als de koning Eddard Stark tegen diens zin benoemt tot zijn nieuwe Hand, wordt zowel hij als zijn familie betrokken bij de meest omvattende machtsstrijd ooit.

Titel – Het spel der tronen
Auteur – George R.R. Martin
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Aanrader!
Download links – 

[bol_product_links block_id=”bol_51adbff7237c2_selected-products” products=”9200000002142149,9200000007787989″ name=”tronen” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo