En uit de bergen kwam de echo – Khaled Hosseini

en-uit-de-bergen-kwam-de-echoEen van de meest gewaardeerde schrijvers van dit moment is de schrijver Khaled Hosseini die nu met zijn nieuwe boek en uit de bergen kwam de echo weer een echte aanrader geschreven heeft. Wie zijn vorige boeken gelezen heeft weet dat zijn schrijfstijl je geboeid houdt van het begin t/m het einde en dit komt natuurlijk ook door de onderwerpen die hij met zijn boeken aanstipt. In zijn nieuwste boek is dit niet anders, en ondanks het zware onderwerp is het een heel spannend, interessant en misschien zelfs wel leerzaam boek over de liefde voor elkaar en wat iemand nou echt over heeft voor een ander. Kortom een echte aanrader, zie onderaan de pagina voor de download link.

Helaas is dit boek niet gratis te downloaden, maar op dit moment is hij heel scherp geprijsd en als je kijkt naar de inhoud van dit boek dan is het het geld ook zeker wel waard, onderaan deze pagina staat de link naar de actuele aanbieding.

Een korte omschrijving:

Voor de driejarige Pari is haar grote broer Abdullah meer een vader dan een broer. Voor de tienjarige Abdullah is zijn zusje alles. Als Pari noodgedwongen wordt verkocht aan een rijk maar kinderloos echtpaar in Kabul zet dat een reeks gebeurtenissen in gang die een ontroerend en onthutsend beeld geven van de problemen waarmee mensen geconfronteerd worden.

Khaled Hosseini volgt zijn personages van Kabul naar Parijs, van San Francisco naar het Griekse eiland Tinos, en weer terug naar Kabul. Hij onderzoekt de vele manieren waarop mensen elkaar liefhebben, elkaar pijn doen en verraden én hoe ze zich voor elkaar opofferen

Titel – En uit de bergen kwam de echo
Auteur – Khaled Hosseini
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Aanrader!
Download links – 

[bol_product_links block_id=”bol_51ca890a232cb_selected-products” products=”9200000012139530,1001004010981365,1001004010981385″ name=”khaled” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”550″ cols=”3″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

1 Reactie
 1. Dit was weer echt een boek zoals al zijn andere, ik vind dit echt een goede schrijver en met dit boek zet hij dit helemaal weer door.

  Toppie dus en zeker een must have :)

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo