Losgelaten – Harrij Smit

losgelatenBij deze een vernieuwde post van het boek Losgelaten van schrijver Harrij Smit. Zijn boeken zijn helaas niet meer allemaal gratis te downloaden, maar ondanks dat ze betaald zijn betaald u bij lange na niet meer de hoofdprijs. Voor namelijk 2,- kunt u het boek Losgelaten downloaden en binnen een paar muisklikken heeft u het boek binnen en kunt u het gaan lezen.

Het boek “Losgelaten” gaat over relaties en de waarheden hierin, het is een boek die veel vragen kan beantwoorden, maar ook zeker vragen onbeantwoord laat zodat u als lezer hierover na kunt denken. Het is een Roman die zeker de moeite waard is om eens te lezen, en daarom ook weer een update waardig is op onze website. Heeft u dit boek al eens gelezen, of gaat u het boek lezen dan zouden wij het erg waarderen om uw mening hierover te horen, dat kan d.m.v. een reactie onderaan deze pagina. In ieder geval veel leesplezier toegewenst.

Update: Inmiddels is het boek Losgelaten weer helemaal gratis te downloaden, dus bent u benieuwd naar deze gratis roman van Harrij Smit, klik op onderstaande download link voor het gratis boek in Epub formaat.

Een korte omschrijving:

In een park in Grenoble ontmoet Saskia haar oud-collega Robert. Ze drinken wat op een terras en na lang aarzelen besluit ze een paar dagen met hem op te trekken. Dan komt ze erachter dat Robert een soort open relatie heeft met zijn vrouw Ellen. Dat roept veel vragen bij Saskia op en dwingt haar om met andere ogen naar haar eigen leven te kijken.

Losgelaten zal waarschijnlijk meer vragen oproepen dan antwoorden geven. En dat is een goeie zaak, want openheid en eerlijkheid in relaties zijn het overdenken meer dan waard. Misschien inspireren al die vragen om op zoek te gaan naar je eigen antwoorden..

Titel – Losgelaten
Auteur – Harrij Smit
Verschijningsjaar – 2011

Prijs: Gratis

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo