Gratis Nederlandse boeken gezocht

gratis-boeken-downloadenIn onze zoektocht op het internet hebben we het afgelopen jaar vele 100’en gratis boeken voor u gevonden, en zoals gezegd zullen wij dit ook blijven doen. Alleen we merken wel dat de zoektocht steeds moeilijker wordt. Vandaar de oproep van onze kant naar u toe om met inzendingen te komen. Wij willen namelijk naast ons huidige ruime aanbod aan gratis boeken ook regelmatig vernieuwen. En daarbij hebben we het voornamelijk over de Nederlandse Romans, thrillers etc.

Meehelpen is eigenlijk heel simpel. Geef onderaan deze pagina een reactie met daarbij de volgende informatie vermeld:

 • Titel van het boek
 • Waar kan je het ebook gratis downloaden
 • Wie is de schrijver (als dat op de download pagina van het desbetreffende boek vermeld wordt is dat ook voldoende.
 • (Optioneel) Heeft u het boek al gelezen en zo ja wat vond u ervan?

Nieuwe genres op gratis boeken downloaden

We zijn op dit moment bezig om de genres terug te brengen naar een 5-tal genres, om zo versnippering een beetje te voorkomen. Veel boeken vallen namelijk in meerdere genres en categorieën en dit willen we versimpelen. De volgende 5 genres gaan binnenkort de rest vervangen, de oude koppelingen blijven voorlopig nog wel actief zodat u uw favoriete boek op zowel de nieuwe als de oude manier terug kunt vinden.

 • Kinderboeken
 • Romans
 • Thrillers & Spanning
 • Literatuur
 • Informatief

Verder zullen we de komende tijd naast deze 5 categorieën ook diverse nieuwe categorieën in het boeken genre gaan toevoegen. Wat deze zullen zijn dan is nog even een verrassing.

Beginnende schrijvers en meer

Naast ons gratis te downloaden boeken aanbod gaan we ook meer aandacht geven aan de beginnende schrijvers. Hoe dit precies vorm gaat krijgen zijn we nog mee bezig, maar wij willen ook een platform worden waar u als beginnende schrijver via ons een leuk opstapje heeft om uw boek te promoten. We hebben al een aantal boeken online staan waarmee u tips en trucs kunt opdoen om uw ebook zo goed mogelijk te maken, maar dit gaan we uitbreiden. Dus houdt onze website in de gaten voor meer hierover.

Link naar

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo