Het vervloekte goud van Atlantis – Jack Broscie

het-vervloekte-goud-van-atlantisEen nieuw boek in onze categorie Fantasy is het nieuwste boek van Jack Broscie welke we al kennen van diverse andere fantasy boeken die op onze website staan. Met het boek het vervloekte goud van Atlantis heeft hij weer een aanrader geschreven, en ook deze is weer helemaal gratis te downloaden.

Het boek gaat in het kort over het verhaal van een biljardair die ondanks dat hij al ontzettend rijk is nog steeds op zoek is naar meer, geld en goud is alles voor hem en als hij via via erachter komt waar Atlantis zou moeten liggen gaat hij dan ook hierna op zoek. Niet omdat hij erachter wil komen wat er met Atlantis gebeurd is en voor de archeologische ontdekking, maar puur voor het goud wat hier opgeslagen ligt, alleen of dat nu zo verstandig is…..

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Een meedogenloze biljardair, Jop, zoekt een nieuwe uitdaging om zijn immense imperium nog verder uit te breiden. Aan niemand laat hij zich iets gelegen liggen; met zijn verslaafde vrouw Atheena ligt hij in scheiding en met zijn broer Lucas wisselt hij al jaren geen woord meer.

In een obscuur antiekwinkeltje vindt hij een oude amfoor met een geheimzinnige tekst en een onbekende zeekaart. Na een reis met zijn zeiljacht ontdekt hij Atlantis. Bovennatuurlijke verschijnselen en weggestopte herinneringen aan zijn oude passie voor archeologie kunnen hem niet afleiden van zijn doel. Atlantis herbergt vele oude wereldwonderen, maar ook goud, heel veel goud.

Tomeloze inhaligheid wint het van zijn oude passie en een oude profetie komt tot zijn ontzetting uit Hebzucht lijkt het te winnen van idealen. Wordt het Hel, of Hemel op Aarde? Een verrassende ontknoping met een onverwacht eind. Of niet?

Titel – Het vervloekte goud van Atlantis
Auteur – Jack Broscie
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

1 Reactie
 1. Waarom al die taalfouten? Het boek “welke” (moet zijn: “dat”), hij gaat “hierna” op zoek (moet zijn: “hiernaar”) en zo gaat het maar door…

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo