Black Friday 2021Black Friday 2021

De erfgenaam – John Grisham


Als je een beetje van misdaad boeken en thrillers houdt dan kent u waarschijnlijk de schrijver John Grisham wel. Zelfs als u nog nooit zijn boeken gelezen heeft is de kans groot dat u een van zijn boeken gelezen heeft. John Grisham heeft namelijk diverse succesverhalen geschreven die ook succesvol door Hollywood omgezet zijn naar een film. Denk hierbij aan de films als A few best men en de film The devils advocate.


Aangezien hij om de 2 jaar eigenlijk wel een boek uitbrengt is het nu afwachten op zijn nieuwe boek, en deze komt er nu eindelijk aan in het Nederlands en is ook meteen als ebook te downloaden. Zijn nieuwste boek de erfgenaam gaat waarschijnlijk weer net zo’n thriller worden vol met spanning en plot twists als we van hem gewend zijn. Met het boek de erfgenaam lijkt hij toch weer een ander verhaal neer te zetten, maar het verhaal blijft wel in zijn comfortzone namelijk rondom de advocatenwereld en zoals de titel al doet vermoeden rondom een testament. We hebben het boek nog niet gelezen omdat hij pas op 22 oktober uitkomt, maar u kunt hem al wel vast reserveren.

 

de-erfgenaamEen korte omschrijving:

Seth Hubbard is een schatrijke man, maar ook een doodzieke man die lijdt aan longkanker. Hubbard vertrouwt niemand en vlak voordat hij zichzelf van het leven berooft, herziet hij zijn testament. Een met de hand geschreven brief die verregaande gevolgen zal hebben voor zijn volwassen kinderen, zijn zwarte huishoudster en advocaat Jake Brigance. Drie jaar geleden verdedigde Jake met succes Carl Lee Hailey, die terechtstond voor moord op de verkrachters van zijn dochtertje. Nu ziet hij zich opnieuw geconfronteerd met een explosieve rechtszaak die de emoties in Clanton hoog doet oplopen.

Het herziene testament roept meer vragen op dan dat het antwoorden oplevert. Waarom zou Hubbard zijn volledige kapitaal nalaten aan zijn huishoudster? Was hij door de chemotherapie en pijnstillers niet meer in staat helder na te denken? En wat heeft dit alles te maken met een stuk land dat ooit bekendstond als ‘Sycamore Row’?..

Titel – de erfgenaam
Auteur
– John Grisham

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden

Download links – [bol_product_links block_id=”bol_525ceb2029cf9_selected-products” products=”9200000016321140″ name=”grisham” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”undefined” link_color=”undefined” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”0″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo