Black Friday 2021Black Friday 2021

5 jongens + 5 olifanten – Jiri Trnka

5-jongens-en-5-olifantenBij deze een nieuw kinderboek welke u aangeboden wordt door DBNL, namelijk het boek 5 jongens + 5 olifanten van auteur Jiri Trnka. Het is een boek welke het verhaal verteld van 5 jongens die op avontuur gaan omdat ze wel eens benieuwd zijn wat er in de omgeving te ontdekken is. Het is een leuk boek voor kinderen vanaf 6 jaar, en gratis als ebook verkrijgbaar is in het PDF formaat.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

 Er waren eens vijf jongens. Ze zaten op school, maar niet op een gewone, waar andere kinderen heen gaan – er was op hun school geen eerste klas en geen tweede klas, eigenlijk was het allemaal nogal vreemd – geen mens had nog ooit van zo’n school gehoord.

Op weg er naartoe kwamen ze langs een hoge, stenen muur en daar zat een bruingeroeste, ijzeren deur in.

Van de muur zelf was trouwens niet veel meer te bekennen, die was van onder tot boven met wilde klimplanten begroeid; het leek meer op een oerwoud dan op een muur. Alle honden uit de hele buurt, de collies, de poedels, de setters, de herdershonden, de keffende fox-terriërs en zelfs een grote lobbes van een sint-bernardhond kwamen graag bij de muur om eraan te snuffelen en tussen de planten te rennen en te spelen. Er werd gezegd, dat ook

Titel – 5 jongens + 5 olifanten
Auteur – Jiri Trnka
Verschijningsjaar – 1964

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo