Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

gratis-roman-boeken-downloadenVandaag is alweer de laatste dag van de boekenweek in 2014, en bij deze heb ik voor u wat leuke nieuwtjes en feitjes van de afgelopen boekenweek verzameld. De boekenweek is namelijk vergeleken met andere jaren relatief rustig verlopen, maar desondanks zijn er genoeg boeiende zaken te vermelden. Met als onderwerp “Ondertussen ergens anders” heeft de hele boekenweek 2014 als thema over het reizen en alles eromheen.

Bij deze wat nieuws feitjes op een rij:

 • Het boekenweek geschenk welke door Tommy Wieringa geschreven is goed ontvangen en is ook echt een aanrader. (u kunt hem vandaag 16-3 nog gratis krijgen bij onze partner Bol.com)
 • Bent u een schrijver of wilt u een poging doen? Probeer het nog snel via de website van de boekenweek. Bent u benieuwd naar de verhalen die al ingestuurd zijn of in ieder geval naar het resultaat? Klik dan hier voor de website.
 • Ook dit jaar kon u weer gratis reizen met de NS als u in het bezit was van het boekenweekgeschenk, en ook deze keer was het een succes.
 • Net zoals vorig jaar is er op de website van de boekenweek een boekentipper online, deze kan u helpen bij de keuze maken voor een bepaald boek in de categorie “Reizen” welke natuurlijk te maken heeft met het hoofdthema.

(bericht wordt nog aangevuld)

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo