Black Friday 2021Black Friday 2021

Nostradamus – De droom van Bas van der Steen – Rob Laanen

nostradamusBij deze een nieuw boek zojuist aangemeld, namelijk het boek Nostradamus – de droom van Bas van der Steen. Het is een boek die we het beste kunnen indelen in de categorie Roman – Spanning, want het is een verhaal die gaat over sportverslaggever Bas van der Steen. Hij kampt al een tijdje met nachtmerries over doemscenario’s die zich afspelen in de wereld, maar tot voor kort waren dat dromen.

Maar dan beginnen de dromen werkelijkheid te worden en begint Bas te vrezen voor de levens van zijn vrouw en dochter, dan begint de tijd te tikken voor Bas om deze te redden voor zover dat mogelijk is, kortom een spannend boek lijkt ons dit en we gaan hem dan ook zeker lezen. U kunt dit boek helemaal gratis downloaden via de website van Rob Laanen via onderstaande download link, en het boek kunt u zowel in PDF formaat downloaden als in Epub formaat. Veel leesplezier toegewenst!

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Angsten, onderbuikgevoelens en hartstocht zijn de belangrijkste inspiratiebronnen voor mijn boeken. In dit verhaal is dat de angst voor terreuraanslagen en radicale linkse en rechtse bewegingen. Twee vliegtuigen zaaien dood en verderf in Parijs.

Een krankzinnige race tegen de klok van een verslaggever die zijn vrouw en dochter wil redden, overgoten met een sciencefiction sausje. Zoiets zou immers toch nooit gebeuren? Wie had op dat moment kunnen denken dat de stad New York vier jaar later eveneens door vliegtuigen van een terroristische organisatie in het hart zou worden getroffen (New York 9/11)?

Een gebeurtenis die voor altijd in ons hoofd staat gegrift.

Titel – Nostradamus – de droom van Bas van der Steen
Auteur – Rob Laanen
Verschijningsjaar – 2014

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo