Black Friday 2021Black Friday 2021

Het 2 dagen dieet – Michelle Harvie & Tony Howell

het-2-dagen-dieetWie heeft het nu nog niet geprobeerd, vaak rond de jaarwisseling met goede voornemens en zogenaamd de juiste instelling…..maar daarna hopeloos gefaald met het doel om … kilo eraf te krijgen? Het boek het 2 dagen dieet is weer eens een andere insteek om de kilo’s kwijt te raken, of dit nu de beste manier is dat weten we niet, maar als u al diverse pogingen heeft gedaan is dit boek misschien wel een goede tip. Het klinkt in ieder geval veelbelovend!

Helaas is dit boek niet gratis te downloaden, maar wel heel voordelig te downloaden via onze partner Bol.com. Deze heeft nu een actie waarbij o.a. het boek voor jou heel voordelig te downloaden is samen met de zomer verhalen bundel. Klik op onderstaande download link voor meer informatie.

Een korte omschrijving:

De nieuwste trend op dieetgebied: 2 dagen vasten

De meeste mensen die diëten, houden dat maar moeilijk vol en gaan jojoën. Met Het 2 dagendieet is lijnen echter gemakkelijk, gezond en hoeft er niet afgezien te worden. Twee dagen strikt diëten en vijf dagen – binnen de perken – eten wat je maar wilt. Dat is het geheim van Het 2 dagendieet: het mentale aspect.

Na maar twee dagen diëten, mag je alweer gewoon eten en dus is de kans dat je je opeens toch weer te buiten gaat aan slecht voedsel minimaal.

Titel – het 2 dagen dieet
Auteur – Michelle Harvie & Tony Howell
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – < 10,-
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_51f8eea2bc3e6_selected-products” products=”9200000017760644,9200000011325929″ name=”afvallen” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo