Black Friday 2021Black Friday 2021

Zomerboeken 2013

Zomerboeken 2013

De zomer is nu in volle gang en ik denk dat de meeste onder ons hier lekker van aan het genieten is, daarom bij deze zomaar wat boeken op een rijtje gezet om u wat tips mee te geven wat u zoal lekker in de zon kunt gaan lezen. Het is een combinatie van gratis ebooks en betaalde en we hebben ze uitgekozen op populariteit van het bezoekersgedrag van onze website gratis boeken downloaden.

50-tinten-grijs-ebookEbook 1: Vijftig tinten serie

Ondanks dat dit een betaald boek is, is het een van de populairste boeken waarop gezocht wordt ook op onze website. Deels door mensen die hopen dat hij gratis is, maar ook deels door mensen die een van de drie boeken graag wil hebben.

Wilt u meer informatie over deze boekenreeks, lees hier verder.

Op dit moment is hij ook super voordelig aan te schaffen via onderstaande download link.

Download vijftig tinten grijs hier.

 

 

rareEbook 2: Rare – de heer Bill

Op de 2e plek het populairste gratis ebook van dit moment bij ons is het boek Rare van de heer Bill. Het is natuurlijk een leuk boek, maar dit boek is wel geschreven op een manier dat je zou zeggen dat je hiervan moet houden. Maar de cijfers liegen er niet om, dus bij deze een verdiende plek op 2 voor dit gratis ebook.

Wilt u meer informatie over dit boek, lees hier verder.

 

 

 

kus-de-bruidEbook 3: Kus de bruid

Niets ten nadelen van de mannelijke bezoeker onder ons, maar als we kijken naar de toppers op onze website komen de meer vrouwelijke boeken toch een stuk hoger in de statistieken. Zo ook het ebook kus de bruid van Harlequin. Terecht een nr. 3 als je ziet hoe vaak dit boek bekeken is.

Wilt u meer informatie over dit boek, lees hier verder.

 

 

 

 

Bij deze dus een korte top 3 met best bezochte/ gezochte ebooks op onze website. Mocht er meer interesse zijn in zulke overzichten of statistieken dan kunt u reageren onderaan deze pagina, want we proberen zoveel mogelijk naar u te luisteren.

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo