Overtocht zomer – Julie Kagawa

overtocht-zomerDe maand Juli is voorbij en daarom is het tijd voor een nieuwe gratis ebook reeks van Harlequin. Het eerst boek wat ze helaas offline hebben gehaald als gratis ebook is het boek de overtocht winter, maar voor degene die deze gelezen hebben is er goed nieuws! Want het is vervangen door het boek overtocht zomer wat nog een boek in deze Iron Fey reeks is van schrijfster Jullie Kagawa. Ook dit boek is weer echt een aanrader en mocht u de andere boeken van deze boekenreeks ook willen lezen, dan kunt u deze ook voordelig via een van de onderstaande download links downloaden. Dit boek is in ieder geval gratis, en kunt u downloaden als epub of pdf bestand via onderstaande download link.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Bijzondere boeken voor jonge mensen, van auteurs die op de drempel van een internationale doorbraak staan.

Met Julie Kagawa en haar meeslepende fantasy-reeks The Iron Fey; Maria V. Snyder en haar twee spannende dystopische verhalen Inside Out/Outside In, en Aimée Carters geheel eigen versie van de Griekse mythologie.

Titel – overtocht zomer
Auteur – Julie Kagawa
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

[bol_product_links block_id=”bol_51fba8d4b9bd9_selected-products” products=”9200000009714850,9200000011353816″ name=”harl” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo