Hoe wordt ik succesvoller dan mijn collegas

hoe-wordt-ik-succesvoller-dan-mijn-collegasEen boek die je op een leuke humorvolle manier met beide benen op de grond laat staan is het boek hoe wordt ik succesvoller dan mijn collegas welke geschreven is door 2 bekende figuren. Namelijk Urgert & van Deudekom welke allebei een lange geschiedenis met tv en cabaretiers hebben. Tegenwoordig touren ze door het land voor het geven van cursussen en shows, en een van de boeken die ze erbij gebruiken is dit boek. Ze bieden deze voor iedereen als ebook gratis aan op hun website, en hierdoor kunt u hem dus ook gratis downloaden via onderstaande link. Zoals gezegd is het een leuk grappig boek die je toch een andere kijk op bepaalde zaken geeft.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Iedereen wil succesvol worden en er zijn vele boeken/cursussen over verschenen. Urgert & Van Deudekom hebben gekeken wat de wetenschap is achter succes.

Wat zijn nu eigenlijk de voorwaarden waaronder iemand succesvol kan worden? Middels humoristische foto’s, filmpjes en experimenten leggen zij het publiek vragen voor die gebaseerd zijn op de harde wetenschap achter succes.

Humor met inhoud op niveau. En gegarandeerd 100% tjakkavrij!.

Titel – hoe wordt ik succesvoller dan mijn collegas
Auteur – Rob Urgert en Joep van Deudekom
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo