Black Friday 2021Black Friday 2021

Website tijdelijk niet bereikbaar geweest

gratisboekendownloadenZoals sommige vaste bezoekers wel gemerkt hebben, zijn er wat issues geweest met onze webhosting en vervolgens ook onze website zelf. De problemen zijn nu inmiddels opgelost en de performance issues die we een uur geleden nog hadden zouden nu ook verholpen moeten zijn.

Wat er nu gebeurd is:

 • Het bezoekersaantal is zo snel toegenomen dat onze oude hosting het niet meer aankon, hierdoor zijn we nu 2x down geweest en gelukkig ook snel weer online.
 • Onze website is tevens zo gegroeid qua aantallen gratis boeken dat deze het ook niet meer aankon.
 • Hierop hebben we actie ondernomen samen met onze hostings bedrijf, onze website is vanochtend live gemigreerd naar een nieuwe server
 • Vervolgens kwamen we diverse performance problemen tegen, en dat bepaalde instellingen niet meer klopten. Dit is nu ook gecorrigeerd en naar het nieuwste platform overgezet.

Onze vraag is wel aan u, mochten er toch nog issues zijn welke wij over het hoofd gezien hebben of mocht u toch nog last hebben van langere laadtijden om alstublieft een reactie hieronder te geven, wij hebben er nu 2 mensen op zitten die hier meteen naar kunnen kijken.

Wat gaat er nog gebeuren?

 • Een nieuwe server hoeft nu niet meer, dit waren we al van plan maar door de problemen die er waren is dit dus snel tussendoor gegaan.
 • Er komt wel een nieuwe lay-out van de website aan. De huidige website is qua overzicht toch niet erg logisch en daarom wordt hier kritisch naar gekeken. We hebben al een test website draaien op het domein www.gratis-boeken-downloaden.nl.
 • Binnenkort willen we dan ook een poll houden om u mee te laten beslissen hoe we onze website verder moeten vullen en inrichten. Op dit moment loopt er een poll of de wens aanwezig is om Engelstalige boeken toe te voegen, hier volgen dus meer polls over.

Heeft u nog suggesties of ideeën laat het ons dan weten d.m.v. een reactie onderaan deze pagina. Uw input wordt zeer gewaardeerd!

2 Opmerkingen
 1. Hij deed inderdaad heel raar vanochtend, maar nu werkt de website gelukkig weer.

 2. Geen last gehad.

  wat ik nog wel wil meegeven is dat ik graag ook Engelstalige boeken op de website zou willen zien.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo