Black Friday 2021Black Friday 2021

Ga als een rivier – Shelley Read

“Ga als een rivier” van Shelley Read is een prachtige coming-of-age roman die je meeneemt naar het Colorado van de jaren 40 en 50. In dit meeslepende verhaal volgen we Victoria Nash, een jonge vrouw die geconfronteerd wordt met de harde realiteit van racisme, geweld en verlies. Maar ondanks alle tegenslagen behoudt Victoria haar kracht en optimisme.

De kracht van Victoria’s karakter is onmiskenbaar. Ze is een inspirerende vrouw die vecht voor wat ze wil en zich niet laat breken door de vooroordelen van haar omgeving. De beschrijvingen van haar innerlijke strijd zijn ontroerend en maken van Victoria een personage waar je al snel mee meeleeft. Naast de sterke hoofdrolspeler is ook de setting van het boek adembenemend. De natuur speelt een belangrijke rol in “Ga als een rivier” en Shelley Read weet de schoonheid van Colorado op een unieke manier te beschrijven. De rivieren, bergen en bossen vormen een prachtige backdrop voor Victoria’s levensverhaal.

“Ga als een rivier” is meer dan een coming-of-age roman. Het is ook een verhaal over liefde, hoop en de kracht van de menselijke geest. De roman is relevant voor de hedendaagse samenleving, doordat het thema’s als racisme en ongelijkheid aansnijdt. Ben je op zoek naar een meeslepend en ontroerend boek? Dan is “Ga als een rivier” zeker een aanrader. De prachtige beschrijvingen, de sterke personages en het boeiende verhaal zullen je van begin tot eind in hun greep houden. Wil je meer boeken lezen van deze schrijfster? Kijk dan ook een naar het ebook Daar waar de rivierkreeften zingen.

#Gaalseenrivier #ShelleyRead #Comingofage #Historischefictie #Nederlandseliteratuur

Ga als een rivier

★★★★★
12,99  op voorraad
vanaf 09/06/2024 08:14

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum12 april 2023
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesNee
HoofdauteurShelley Read
HoofduitgeverijLuitingh-Sijthoff
Eerste VertalerMieke Trouw-Luyckx
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee
eWasteNee

Nederlands | E-book | 9789021037004 | 12 april 2023 | Adobe ePub

Omschrijving van Daar waar de rivierkreeften zingen

‘Nog beter dan Daar waar de rivierkreeften zingen.’ AD Colorado, 1948. Op een koele herfstochtend loopt de zeventienjarige Victoria Nash naar haar dorp met een gammele wagen vol perziken uit het late seizoen. Als ze een kruispunt nadert, vraagt een jongeman haar de weg. Ze kan hem negeren en snel doorlopen. Maar dat doet ze niet. Net zoals een enkele regenbui de oevers van een rivier kan uithollen en haar loop kan veranderen, zo zal de toevallige ontmoeting Victoria’s wereld op zijn kop zetten en uitwissen wie ze daarvoor was. Binnenkort zal ze gedwongen zijn om diep de natuur in te vluchten en haar leven – en haar kostbaarste bezit – achter zich te laten. Ga als een rivier is een prachtige coming-of-ageroman over een clandestiene liefde en over verlies, familie, liefde en het vinden van een thuis. Voor de lezers van Daar waar de rivierkreeften zingen.

Meer informatie

Schrijver: Shelley Read
Taal: Nederlands
Categorie: Roman/Literatuur

Ga als een rivier – Shelley Read
Ga als een rivier – Shelley Read
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo