Daar waar de rivierkreeften zingen

Daar waar de rivierkreeften zingen nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Delia Owens

Het ebook “Daar waar de rivierkreeften zingen” is een boeiende roman geschreven door Delia Owens. Het boek vertelt het verhaal van Kya Clark, een jonge vrouw die opgroeit in de moerassen van North Carolina en haar worstelingen met eenzaamheid, liefde, verlies en vooroordelen. Het boek is een meeslepende mix van coming-of-age, romantiek, mysterie en misdaad, met veel aandacht voor de prachtige natuur en het milieu. Owens heeft met haar boek niet alleen een meesterwerk geschreven, maar heeft ook de aandacht getrokken van critici en lezers over de hele wereld. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de belangrijkste thema’s, motieven, personages en literaire technieken in “Daar waar de rivierkreeften zingen” en de impact van dit boek op de moderne literatuur en de samenleving onderzoeken. Heb jij het boek Daar waar de rivierkreeften zingen al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Daar waar de rivierkreeften zingen nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Paperback bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Daar waar de rivierkreeften zingen

★★★★★
7,99  op voorraad
Bol.com
vanaf 03/06/2023 09:54

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum27 januari 2020
Aantal pagina's325
Ebook FormaatAdobe ePub
IllustratiesNee
HoofdauteurDelia Owens
HoofduitgeverijThe House of Books
Eerste VertalerMariette van Gelder
Tweede VertalerMariette van Gelder
Originele titelWhere the crawdads sing
Lees dit ebook opAndroid (smartphone en tablet) , Kobo e-reader , Desktop (Mac en Windows) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
Editie1
StudieboekNee
eWasteNee

Nederlands | E-book | 9789044358919 | 27 januari 2020 | 325 pagina's | Adobe ePub

Omschrijving van Daar waar de rivierkreeften zingen

Kya Clark is in haar eentje opgegroeid in het moeras van Barkley Cove in North Carolina, afgesloten van de bewoonde wereld. Om zichzelf te onderhouden ruilt ze vis, en groenten uit haar moestuin voor andere levensmiddelen. Ze voelt zich er thuis, beschouwt de natuur als haar leerschool. Maar als ze in aanraking komt met twee jongemannen uit de stad ontdekt ze dat er ook een andere wereld is. Wanneer een van hen dood wordt gevonden, valt de verdenking onmiddellijk op Kya.

Meer informatie

Schrijver: Delia Owens
Taal: Nederlands
Categorie: Literatuur

Daar waar de rivierkreeften zingen
Daar waar de rivierkreeften zingen
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo