Black Friday 2021Black Friday 2021

Jack Reacher 26 – Liever dood dan levend

Jack Reacher 26 - Liever dood dan levend (Midprice) nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Andrew Child, Lee Child

In “Jack Reacher 26 – Liever dood dan levend” nemen Lee Child en Andrew Child ons mee op een spannende reis vol actie en mysterie. Jack Reacher, de onvermoeibare ex-militair, wordt geconfronteerd met een nieuwe vijand die hem tot het uiterste drijft. Reacher belandt in een klein stadje in Montana, waar hij op zoek gaat naar informatie over een mysterieuze organisatie genaamd “The Outfit”. Deze organisatie handelt in wapens en drugs en heeft een ijzeren greep op de stad. Reacher krijgt hulp van een onwaarschijnlijke bondgenoot: Molly Beth Gordon, een jonge vrouw die wraak wil nemen op The Outfit voor de dood van haar vader. Samen ontrafelen ze de geheimen van The Outfit en vechten ze tegen de corrupte sheriff die de organisatie beschermt.

“Liever dood dan levend” is een spannende thriller die je van begin tot eind in zijn greep houdt. De auteurs weten de spanning perfect op te bouwen en er zijn tal van onverwachte wendingen in het verhaal. De actie is spectaculair en Reacher toont zich wederom een meester in het gevecht. Ondanks de spanning en ernst van het verhaal is er ook ruimte voor humor. Reacher’s sarcasme en droge humor zorgen voor een aantal leuke momenten. “Jack Reacher 26 – Liever dood dan levend” is een spannende en meeslepende thriller die fans van de serie zeker zal bevallen. De auteurs weten de spanning perfect op te bouwen en er zijn tal van onverwachte wendingen in het verhaal. De actie is spectaculair en Reacher toont zich wederom een meester in het gevecht.

Helaas niet verkrijgbaar als gratis boek, maar zeker wel als goedkoop ebook te downloaden via de bekende webwinkels als een Bol en Amazon. Heb je de recente aanbiedingen van de Amazon Kindle ook al gezien? Misschien wat voor jou als je wilt gaan overstappen op het digitale lezen.

 

Liever dood dan levend (Jack Reacher Book 26)

10,99  op voorraad
Amazon.nl
vanaf 24/07/2024 21:00

Eigenschappen

Release Date2021-10-26T00:00:00.000Z
LanguageNederlands
Number Of Pages338
Publication Date2021-10-26T00:00:00.000Z
FormatMobipocket e-book

Omschrijving van Jack Reacher 26 – Liever dood dan levend (Midprice)

Reacher keert problemen nooit de rug toe. En dit keer loopt hij een groot probleem tegen het lijf op een verlaten weg in Arizona, waar een jeep is gecrasht tegen de enige boom in de wijde omtrek. Maar onder de genadeloze woestijnzon lijkt niets wat het is. Niet veel later is Reacher in het plaatselijke grensdorpje, een godvergeten oord dat betere tijden heeft gekend. Samen met Michaela Fenton, een oorlogsveteraan die nu bij de FBI werkt, gaat hij op zoek naar haar tweelingbroer. Die heeft zich waarschijnlijk met gevaarlijke mensen ingelaten. Mensen die Reacher maar eens een bezoekje moet brengen. De invloed van hun leider is diep geworteld in het dorp. Alleen al om binnen te komen en de mysterieuze Dendoncker te ontmoeten, zal het onmogelijke eisen van Reacher. Antwoorden krijgen is zelfs nog moeilijker. Er zijn mensen in dit vijandige, lege dorp die liever dood dan levend worden gevonden voordat ze hun geheimen prijsgeven. ‘Slim geschreven; levendige actiescènes en dramatische wendingen kenmerken deze onberispelijke thriller. Zelfs degenen voor wie dit de eerste Reacher-thriller is, zullen smeken om meer.’ PUBLISHERS WEEKLY

Meer informatie

Schrijver: Andrew Child, Lee Child
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

Jack Reacher 26 – Liever dood dan levend
Jack Reacher 26 – Liever dood dan levend
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo