Black Friday 2021Black Friday 2021

Harry Potter – Harry Potter en het vervloekte kind

Harry Potter - Harry Potter en het vervloekte kind nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Jack Thorne, J.K. Rowling, John Tiffany

“Harry Potter en het Vervloekte Kind” is een betoverend vervolg op de wereldberoemde Harry Potter-serie van J.K. Rowling. Het verhaal speelt zich af negentien jaar na de gebeurtenissen van “Harry Potter en de Relieken van de Dood”. Harry Potter is nu een overwerkte ambtenaar bij het Ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen. Terwijl Harry worstelt met een verleden dat weigert te blijven waar het hoort, staat zijn jongste zoon, Albus Severus Potter, voor de uitdaging van een familie-erfenis die hij nooit heeft gewild. Naarmate verleden en heden dreigend samensmelten, leren zowel vader als zoon de ongemakkelijke waarheid: soms komt duisternis uit onverwachte hoek.

“Harry Potter en het Vervloekte Kind” is een verhaal over tijd, vriendschap, en de complexe banden binnen families. Met zijn rijke, gelaagde verhaallijn en diep menselijke thema’s verkent het boek de diepten van de personages die fans zijn gaan liefhebben, terwijl het nieuwe generaties introduceert aan de magie van Harry Potter. Dit boek is een must-read voor fans van de originele serie en een prachtige manier voor nieuwe lezers om kennis te maken met de betoverende wereld van Harry Potter. Heb jij het boek Harry Potter – Harry Potter en het vervloekte kind al gelezen? Wist je dat je deze nu heel eenvoudig via een van onze partners online kunt bestellen voor een scherpe prijs? Helaas is deze niet gratis te downloaden, maar als ebook is het boek Harry Potter – Harry Potter en het vervloekte kind nu wel voordelig verkrijgbaar. Wil je dit boek als Hardcover bestellen? Dat kan ook natuurlijk ook al gaan wij hier meer voor het digitale boek.

Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel een en twee

★★★★★
8,99  op voorraad
vanaf 16/06/2024 15:41

Eigenschappen

Taalnl
BindwijzeE-book
Oorspronkelijke releasedatum04 december 2017
Ebook FormaatEPUB met digitaal watermerk
HoofdauteurJ.K. Rowling
Tweede AuteurJack Thorne
Co AuteurJack Thorne
HoofduitgeverijPottermore Publishing
Eerste VertalerWiebe Buddingh
PersonageHarry Potter
Lees dit ebook opDesktop (Mac en Windows) , Kobo e-reader , Android (smartphone en tablet) , iOS (smartphone en tablet) , Windows (smartphone en tablet)
StudieboekNee

Nederlands | E-book | 9781781105344 | 04 december 2017 | EPUB met digitaal watermerk

Omschrijving van Harry Potter – Harry Potter en het vervloekte kind

Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het Ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen, lijkt alles nog ingewikkelder. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat het duister soms uit onverwachte hoek komt. Het toneelstuk Harry Potter en het Vervloekte Kind, gebaseerd op een oorspronkelijk verhaal van J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne, verscheen oorspronkelijk in een ‘speciale repetitie-editie ‘ gelijktijdig met de wereldpremière van het stuk in Londen in de zomer van 2016. Het stuk werd laaiend enthousiast onthaald door zowel theaterbezoekers als critici en het script werd onmiddellijk een wereldwijde bestseller. Dit definitieve script bevat niet alleen de allerlaatste versie van de dialogen, maar ook gloednieuwe extra inhoud.

Meer informatie

Schrijver: Jack Thorne, J.K. Rowling, John Tiffany
Taal: Nederlands
Categorie: Kinderboeken

Harry Potter – Harry Potter en het vervloekte kind
Harry Potter – Harry Potter en het vervloekte kind
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo