Black Friday 2021Black Friday 2021

Jack Reacher 23 – Verleden tijd

Jack Reacher 23 - Verleden tijd nu beschikbaar als ebook en als paperback van auteur Lee Child

In “Jack Reacher 23 – Verleden tijd” keert Lee Child terug naar de roots van zijn populaire reeks met een mysterie dat Reacher dwingt zijn eigen verleden onder ogen te zien. Het verhaal is gevuld met actie en spanning, maar mist de finesse en diepgang van eerdere boeken in de serie.  Reacher belandt in een klein stadje in New Hampshire, waar hij op zoek gaat naar het huis waar zijn vader zou zijn opgegroeid. Hij ontdekt echter dat er geen sporen zijn van een Reacher in de stad en dat zijn vader hem mogelijk een leugen heeft verteld over zijn verleden. Terwijl Reacher dieper graaft, stuit hij op een oud geheim en een mysterie dat hem dwingt zijn eigen identiteit te bevragen. Hij ontdekt dat zijn vader mogelijk betrokken was bij illegale activiteiten en dat hijzelf in gevaar kan zijn.

“Verleden tijd” is gevuld met actie en spanning. Reacher moet vechten tegen vijanden, achtervolgingen ontvluchten en mysteries ontrafelen. Child weet de lezer te boeien met zijn vlotte schrijfstijl en de snelle opeenvolging van gebeurtenissen. Het boek mist echter de finesse en diepgang van eerdere boeken in de serie. De plot is ietwat simplistisch en de karakters zijn niet erg diepgaand uitgewerkt. Reacher zelf lijkt wat op de automatische piloot te opereren, zonder de innerlijke conflicten en twijfels die hem in eerdere boeken zo menselijk maakten. Conclusie is dan ook dat “Jack Reacher 23 – Verleden tijd” een onderhoudend boek voor fans van de serie, maar het haalt niet het niveau van de beste Reacher-boeken. De actie en spanning zijn er zeker, maar de finesse en diepgang ontbreken. Al met al zeker geen afrader, maar ik zou het boek wel lekker goedkoop als ebook op je digitale boekenplank zetten en niet de hoofdprijs betalen ;-)

 

Verleden tijd (Jack Reacher Book 23)

8,99  op voorraad
Amazon.nl
vanaf 09/06/2024 18:57

Eigenschappen

Release Date2018-11-06T00:00:00.000Z
LanguageNederlands
Number Of Pages462
Publication Date2018-11-06T00:00:00.000Z
FormatMobipocket e-book

Omschrijving van Jack Reacher 23 – Verleden tijd

In Verleden tijd, de 23ste Jack Reacher-thriller van Lee Child, gaat Jack Racher op een avontuurlijke zoektocht naar zijn verleden. Jack Reacher, de eeuwige zwerver, bevindt zich toevallig in een kleine stad in New Hampshire en herinnert zich dat zijn vader daarvandaan komt. Maar als hij op zoek gaat naar diens vroegere huis, blijkt er helemaal nooit een Reacher in New Hampshire te hebben gewoond.

Familiegeheimen komen terug en achtervolgen Jack Reacher in deze opwindende thriller – zijn persoonlijkste avontuur tot nu toe. Lee Child is de internationale bestsellerauteur van de Jack Reacher-serie, waarvoor hij de prestigieuze Diamond Dagger Award ontving. In 2017 kreeg hij de International Thriller Award for Lifetime Achievement. ‘Jack Reacher blijft de prettigste guilty pleasure in het spannende genre.’ de Volkskrant ‘De beste hedendaagse auteur van crime fiction.’ Haruki Murakami

Meer informatie

Schrijver: Lee Child
Taal: Nederlands
Categorie: Thrillers

Jack Reacher 23 – Verleden tijd
Jack Reacher 23 – Verleden tijd
We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo