Black Friday 2021Black Friday 2021

Frederik’s Blues – Roman Schipper

frederiks-bluesOok een leuk boek om eens gelezen te hebben is het nieuwste boek van schrijver Roman Schipper, met het boek Frederiks blues. Het is een boek die je kan indelen in het genre literatuur/Roman en gaat over hoofdrolspeler Frederik. Nadat hij met zijn moeder besloten had om terug te gaan naar zijn roots in Frankrijk komt hij weer in contact met een oude vriendin, nadat ze een afspraak in Nederland gemaakt hebben komt ze niet opdagen. De vraag is waar komt dit door en wat gaat Frederik doen om dit te achterhalen……kortom een boek die je vanaf het begin t/m het einde bezig houdt met de waarom’s en hoe’s.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Kort na zijn middelbare schoolexamens is Frederik met zijn moeder teruggekeerd naar Frankrijk, waar hij oorspronkelijk vandaan komt. Door omstandigheden komt hij, jaren later, opnieuw in contact met Dieuwke en vanwege haar gaat hij weer terug naar Nederland. Hij is ervan overtuigd dat hun herontmoeting voorbestemd is. Op de avond van hun afspraak loopt alles echter anders en hun ontmoeting vindt nooit plaats. Frederik krijgt hierdoor een nieuw doel.

Hij zal het noodlot opnieuw opzoeken en vernietigen…

Titel – Frederiks blues
Auteur – Roman Schipper
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

1 Reactie
 1. Ik heb dit boek net gedownload ik ben benieuwd of het wat is.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo