De Mus – Jason Mott

de-teruggekeerden-de-musBij deze een kort verhaal van Harlequin van schrijver Jason Mott. Het boek De Mus. Het is een prequel van het boek de teruggekeerden waarin zich een wonder over de wereld verspreid. Het is een mooi kort verhaal waarin Heather voor Tatiana op zoek gaat naar de mogelijkheden om haar terug te krijgen bij haar vader in Sierra Leone, maar of dit gaat lukken en op wat voor een manier….Kortom het is een echt indrukwekkend verhaal, en voor de liefhebbers hiervan zullen we dan ook de roman “de teruggekeerden” aanraden van Harlequin.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

In Jason Motts ontroerende en onvergetelijke debuutroman, De Teruggekeerden, voltrekt zich over de hele wereld een onmogelijk wonder. Lees alvast het verhaal van Tatiana in De Mus (gratis te downloaden als e-book).

Ooit, toen de wereld nog heel jong was, was er een meisje dat geen ouders had. Ze had zelfs geen naam…

Heather is vastbesloten de tien jaar oude Tatiana, die plotseling in haar leven opduikt, te herenigen met haar vader in Sierra Leone. Maar hoeveel is ze bereid op het spel te zetten voor het redden van een teruggekeerd meisje, een meisje dat ze niet eens kent?..

Titel – De mus
Auteur – Jason Mott
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

http://www.harlequin.nl/de-teruggekeerden-korte-verhalen-de-mus

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo