Anne Frank – Verzameld werk

het-achterhuisAfgelopen dinsdag is een nieuwe versie van Anne Frank haar werk gepresenteerd in de bibliotheek Ets Haim in Amsterdam. Het gaat hierbij om zoals de titel eigenlijk al zegt het verzamelde werk van Anne Frank, deze is samengesteld door het Anne Frank fonds in Bazel. Het initiatief is enkele jaren geleden door hun genomen en de bedoeling is om dit werk weer wereldwijd te verspreiden. Voor nu is het boek verkrijgbaar in Nederland en Duitsland, de rest volgt.

Het verzamelde werk bestaat natuurlijk uit het dagboek van Anne Frank welke u trouwens via onze website gratis kunt downloaden. Verder zijn er diverse brieven van haar toegevoegd welke nog nooit eerder in een boek uitgegeven zijn, en ook een Egyptedagboek. Het Egyptedagboek is een plakboek van Anne Frank met allerlei plaatjes welke ze verzamelde uit de losse folders van Kunst in beeld.

Kortom het is voor de mensen die haar werk nog eens door willen lezen een echte must have. Het is ons nog niet bekend of dit verzamelwerk ook als ebook uitgebracht wordt, maar als dat het geval wordt dan hoort u dit natuurlijk meteen bij ons.

Bronnen:

nu.nl
uitgeverij Prometheus

 

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo