Black Friday 2021Black Friday 2021

Avalon uit je ooghoeken – Tais Teng

avalon-uit-je-ooghoekenGratis boeken downloaden biedt u weer eens een boek aan welke u kan downloaden via de website van Smashwords. Het gaat om het boek Avalon uit je ooghoeken. Het is een boek van Tais Teng, deze schrijfster heeft inmiddels al tientallen boeken online staan welke grotendeels gratis te downloaden zijn. Het is een boek die geschreven is vol met sprookjes/fantasy figuren en wezens. Bij het horen van dit zullen vele mensen al afhaken, maar gezien het succes van deze schrijfster en dat het toch een gratis boek is zouden wij het u toch aanraden, want u kunt nog wel eens verrast worden.

Gratis boeken downloaden biedt u ook dit boek weer helemaal gratis te downloaden aan. Aangezien we zelf geen boeken hosten wordt u doorgestuurd naar de auteur en/of uitgever zijn website voor de gratis ebooks te downloaden. Hier komt als het goed is geen registratie of wat dan ook te pas, mocht dit anders zijn laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten zodat we de link kunnen aanpassen/ verwijderen.

Een korte omschrijving:

Uit haar ooghoeken ziet Melissa dinosaurussen en eenhoorns op drukke verkeersrotondes grazen. Alleen als ze de orkaan berijdt kan ze het solide Avalon achter die schimmige beelden bereiken. Avalon waar haar hartsvriendin Morgana haar alle spreuken en de duisterste magie wil leren. Want er is geen beter wapen tegen de mensheid dan een meisje van dertien.

Een meesterlijke vertelling van Tais Teng. Met meer dan honderd gepubliceerde romans is Tais Teng een van de meest productieve Science Fiction en Fantasy schrijvers van Nederland en hij wordt geroemd om zijn ongebreidelde fantasie.

Dit verhaal komt uit de (gedrukte) bundel Lovecraft, mijn liefste…

Titel – Avalon uit je ooghoeken
Auteur – Tais Teng
Verschijningsjaar – 2011

Prijs – Gratis als E-book te downloaden


Download linksDownload

 

3 Opmerkingen
 1. je moetje wel registereen hierbij, zelfs een creditcard invoeren

 2. Antwoord
  Gratis boeken downloaden 19/11/2013 op 09:42

  Waarschijnlijk heeft u op de reclame gedrukt, deze is op dit moment erg verwarrend omdat deze ook de tekst download heeft. We zijn ook aan het kijken om deze te verplaatsen/ weg te halen om verwarring te voorkomen.

  Echter onder de reclame staat de echte download knop, dit is een gewone tekst link.

 3. ik kan hem ook gewoon downloaden via de link download. Je komt wel op een andere website terecht, namelijk van Harlequin maar daar is hij wel direct te downloaden.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo