Ereader Icarus Pocket – Review

Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

Op onze website kunt u vele gratis boeken downloaden die u op uw computer kunt bekijken, tablet of natuurlijk een apparaat wat er speciaal voor gemaakt is, namelijk de Ereader. We zullen regelmatig een review van een ereader plaatsen om u te helpen met een keuze maken. Want de ervaring van vele mensen is toch wel dat als je een ebook lekker en comfortabel wilt lezen dat een ereader door zijn e-inkt technologie hier veruit het beste in is.

Vandaag een korte review van een wat goedkopere ereader namelijk de Icarus Pocket. Het is een icarus-pocketkleine 6″ apparaat met een gewicht van nog geen 115 gram waardoor hij makkelijk overal mee naartoe te nemen is. Met zijn 4GB intern geheugen kunt u standaard al 100’en boeken meenemen en daarnaast kan hij nog uitgebreid worden met een microSD kaart zodat u nooit zonder boeken zit als u op vakantie gaat.

Verder heeft de Icarus pocket een anti-glare scherm, dit houdt in dat u ook lekker in zonnig weer met gemak uw boek buiten kan lezen zonder dat dit scherm gaat spiegelen, waar bijvoorbeeld een tablet vaak wel last van heeft. Verder is hij voorzien van een 1400 mAh accu die minimaal 8000 bladzijde omslagen meegaat en dat is heel wat boeken.

Met zijn prijs van nog geen 90,- op moment van schrijven is de Icarus pocket een ereader die goed betaalbaar is en een goede kwaliteit levert. U kunt deze ereader makkelijk en snel hieronder bestellen en dan is hij de volgende dag al thuis.

[bol_product_links block_id=”bol_514eff6602a88_selected-products” products=”9000000012431861,9000000012431863″ name=”ereader” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”500″ cols=”2″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo