Russisch ijs plastic slippers en een gezonken vliegtuig – Peter Hoogenboom

russisch-ijs-plastic-slippeBent u op zoek naar een spannend jeugdboek dan is het boek Russisch ijs, plastic slippers en een gezonken vliegtuig wel wat voor uw kind. Het is een boek waar een groep kinderen in Rusland onverwacht een heel avontuur beleven, het begint bij de verdwijning van een van hun vrienden die weggelopen is maar al snel wordt alles anders. Dit boek kunt u helemaal gratis downloaden vanaf de auteur zijn website, hiervoor kunt u de download link onderaan deze pagina gebruiken.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

In dit boek winnen Pieter, Jochem en Karlijn een prijs met hun hulpactie voor Russische straatkinderen: ze mogen naar Moskou. Na een ruzie over haar hoofddoek besluit hun klasgenoot Shadi om weg te lopen van huis en met ze mee te reizen. Bij aankomst in Rusland is ze echter spoorloos.

Dit betekent voor Pieter, Jochem en Karlijn het begin van een wanhopige zoektocht. Maar al snel gaat het niet meer alleen om Shadi. In het razend koude Siberië komen ze samen met een groep Russische kinderen terecht in een dorp met een geheimzinnige leider. Deze man heeft een ongelofelijk en levensgevaarlijk plan. Een plan dat gevolgen heef..

Titel – Russisch ijs plastic slippers en een gezonken vliegtuig
Auteur – Peter Hoogenboom
Verschijningsjaar – onbekend

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo