Aanbiedingen score0
Aanbiedingen score0

duizend-heuvelsDe Vlaamse schrijver Koen Peters heeft de E.du Perronprijs gewonnen voor zijn boek Duizend Heuvels tijdens de boekenweek. Jaarlijks wordt deze prijs uitgereikt aan een schrijver die volgens de jury bijdraagt aan cultuuruiting in de brede zin en daardoor bijdrage levert aan de multiculturele samenleving.

Het boek duizend heuvels is een boek die gaat over het land Rwanda en de vele onlusten tussen de bevolkingen die in dit land wonen en hoe dit nog steeds aan de orde van de dag is. Het boek is niet gratis als ebook te lezen, maar voor de geïnteresseerde onder ons kunt u meer informatie over de prijs vinden onderaan deze pagina.

Bij deze een korte omschrijving van zijn boek duizend heuvels:

Een hedendaagse fabel over betovering Soms is het beter om verhalen te vergeten. Of om ze zo voorzichtig mogelijk door te geven. In ‘Duizend heuvels’ vertelt Koen Peeters het verhaal van Rwanda, een land verscheurd door oorlog. Het is een even subtiele, hartverscheurende als stoutmoedige roman over de kunst van het verhullen en het zwijgen. Want wat is waarheid?

De twaalfjarige Louis, een doodgewone Belgische jongen, droomt dat hij in Rwanda leeft en de taal van het land van duizend heuvels spreekt. Jarenlang overvallen de dromen hem tot ze werkelijkheid worden. Als volwassene in Brussel leert hij Rwandese vluchtelingen kennen. Hij volgt een van hen….

[bol_product_links block_id=”bol_514eccf7ef7f6_selected-products” products=”9200000005530614″ name=”roman” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo