Ik ben niet bang – Niccolo Ammaniti

Aanbiedingen score+1
Aanbiedingen score+1

ik-ben-niet-bangHet boek Ik ben niet bang is een spannende roman die we u niet kunnen onthouden, het is misschien dan wel geen gratis ebook, maar voor nog geen 5 euro heeft u wel een echte aanrader in huis. Het is een boek die o.a. ook verfilmd is en die u meeneemt in de wereld van een verschrikkelijk geheim van een 9 jarig jongetje en hoe hij hiermee omgaat….

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com aanschaffen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden.

Een korte omschrijving:

Schitterend verfilmd door Gabriele Salvatores, in 2000 bekroond met de Oscar voor beste buitenlandse film. ‘Net toen ik Salvatore bijna had ingehaald hoorde ik mijn zusje schreeuwen. Ik draaide me om en zag haar verdwijnen, kopje onder in het graan dat de heuvel overdekte.’

Het is de heetste zomer van de twintigste eeuw. De setting: een kleine gemeenschap, bestaande uit vijf huizen, omringd door korenvelden. Terwijl de ouderen binnen schuilen tegen de hitte, trekken zes kinderen er op hun fietsen op uit, in de door de zon geteisterde, desolate omgeving.

Wanneer ze in een verlaten en onbewoonde boerderij op onderzoek uitgaan, stuit de negenjarige Michele Amitrano op een geheim, een geheim dat zo indrukwekkend en zo verschrikkelijk is.

Titel – Ik ben niet bang
Auteur – Niccolo Ammaniti
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden
Download links -[bol_product_links block_id=”bol_514df9af1c705_selected-products” products=”1001004008170606″ name=”roman” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo