Alles komt goed soms – De heer Bill

alles-komt-goed-somsDe roman Alles komt goed soms is een boek die gaat over hoe raar het leven soms kan lopen. 33 jaar na de zelfmoord van Bob zijn vader komt hij toevallig iemand tegen die verdacht veel op zijn vader lijkt, maar deze persoon lijdt aan geheugenverlies dus weet eigenlijk niet eens hoe alles gegaan is. Het verhaal gaat om hoe alles eventueel toch goed kan komen, maar ook weer niet. Een boeiende roman die je goed vast weet te houden en nu helemaal gratis te downloaden is als ebook via onderstaande download link. Veel leesplezier toegewenst.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Wanneer de achtendertig jarige Bob Pieters voor de zoveelste keer ontslagen wordt omdat hij zijn gedachten niet bij zijn werk kan houden, doordat ze constant bezet worden met vragen rond de dood van zijn vader die in 1977 zelfmoord pleegde, besluit hij naar Zweden te trekken om daar zijn leven een nieuwe start te geven.

Als Bob daar de Nederlandse, aan geheugenverlies lijdende barman Ebbe tegenkomt die wel erg op zijn vader lijkt en toevallig ook zo’n drieëndertig jaar terug(rond zijn vaders dood) naar Zweden trok, worden de plannen snel gewijzigd en trekken de twee samen naar Nederland in de hoop de antwoorden op al hun vragen te verkrijgen.

Het verhaal gaat terug in de tijd om de raadselen rond de dood van Bob Pieters zijn vader te ontrafelen..

Titel – Alles komt goed soms
Auteur – de Heer Bill
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo