Black Friday 2021Black Friday 2021

Vakantievrienden – Linda van Rijn

vakantievriendenBij deze weer een leuke aanrader voor een koopje, namelijk het boek Vakantievrienden. Het is een thriller die gaat over het redden van een huwelijk, en dat Mieke en Thom dit proberen door lekker met z’n allen op vakantie te gaan naar Zuid-Frankrijk. Alleen loopt alles een beetje anders dan gepland doordat Mieke verliefd wordt op iemand anders…. Een spannende thriller die helaas niet gratis te downloaden is, maar voor nog geen 4,- euro is hij voor u.

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com aanschaffen. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden.

Een korte omschrijving:

Mieke en Thom Zuidkerken grijpen de jaarlijkse kampeervakantie met hun gezin aan om te proberen hun huwelijk te redden. Sinds Mieke weet dat Thom is vreemdgegaan staat hun relatie onder grote druk. Via de vakantievriendjes van de kinderen ontmoeten ze Wendy en Ewoud, met wie ze gezellig borrelen en barbecueën.

Mieke voelt zich aangetrok- ken tot de spannende en intrigerende Ewoud en bekijkt haar eigen door- sneehuwelijk ineens met heel andere ogen. En dat heeft grote gevolgen…

Titel – Vakantievrienden
Auteur – Linda van Rijn
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_51501690cea99_selected-products” products=”9200000005803583″ name=”Thriller” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″] va

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo