Black Friday 2021Black Friday 2021

Eerste hulp bij opvliegers – Saron Petronilia

eerste-hulp-bij-opvliegersSaron Petronilia houdt een actief internetblog bij over vrouwen in de overgang en met haar gratis ebook Eerste hulp bij opvliegers probeerd ze deze te ondersteunen door vooral niet depresief te worden. Het is een leuk gratis ebook en echt een meerwaarde voor vrouwen die hiermee zitten.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Je hebt het gevoel dat je niet langer meer kunt presteren op het niveau dat je prettig vind, waarop je in je element bent. Ook mijn omgeving begon zorgelijk naar me te kijken of begreep niet wat er met mij aan de hand was. Ik ploeterde voort, met overal om me heen lijstjes van zaken die ik moest onthouden, papiertjes met aantekeningen, potjes, poedertjes en pillen.

Je emoties kunnen met je aan de haal gaan op momenten dat het jou helemaal niet goed uitkomt. Goedbedoelde feedback van collega’s kan je onwankelbare zelfvertrouwen een behoorlijke oplawaai geven. Voor je het weet, zit je net als ik, met je handen in het haar en heb je het gevoel dat je de controle over je leven kwijt bent.

Titel – Eerste hulp bij opvliegers
Auteur – Saron Petronilia
Verschijningsjaar – ????

Prijs – Gratis als E-book te downloaden

Download linksDownload

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo