Black Friday 2021Black Friday 2021

Doorn in mijn vlees – Karin Slaughter

doorn-in-mijn-vleesHoudt u van een leuke thriller dan is het boek Doorn in mijn vlees waarschijnlijk wel wat voor u. Karin Slaughter is een auteur die op dit moment een van de best verkopende thriller schrijvers is, waaronder dit boek een van de aanraders is. Het is een spannende thriller die het leven van twee broers volledig op zijn kop zet….

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden.

Een korte omschrijving:

Het leek een gewone nacht te worden en zij hadden twee gewone broers kunnen zijn, een doodnormale tweeling. Maar in deze nacht, in een bar in Atlanta waar de muziek boven de dansende menigte golft, pikt de knapste van de twee broers een meisje op. Samen gaan ze naar buiten.

Wat daarna gebeurt in de donkere schaduwen van de parkeerplaats, kan met slechts twee woorden beschreven worden: vintage Slaughter. Doorn in mijn vlees is van de eerste scène tot de laatste zin even kwaadaardig als onderhoudend. Een onvergetelijk verhaal van een van de meest geliefde thrillerauteurs van deze tijd.

Titel – Doorn in mijn vlees
Auteur – Karin Slaughter
Verschijningsjaar – 2012

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden
Download links – [bol_product_links block_id=”bol_5149b7a1ef139_selected-products” products=”9200000001152075″ name=”thriller” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

We kijken uit naar je ideeën

   Laat een reactie achter

   Note
   Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
   Gratis boeken downloaden
   Logo