Black Friday 2021Black Friday 2021

De expat – Patricia Snel

de-expatHet nieuwste boek van Patricia Snel heet De Expat en gaat over het leven van een expat in Singapore, waarbij bepaalde zaken ineende heel anders kunnen gaan lopen als gedacht. Het is een mooie roman met een opbouwende spanning die als je er eenmaal aan begint je weet te boeien vanaf het begin t/m het einde.

Dit ebook kunt u niet gratis downloaden, maar wel heel voordelig via onze partner Bol.com. Zie onderaan deze pagina voor de actuele prijs om dit boek snel en makkelijk te kunnen downloaden.

Heeft u dit boek gelezen? Misschien kunt u dan ook een reactie onderaan deze pagina achterlaten wat u van dit boek vond? Alvast bedankt.

Een korte omschrijving:

Het was vochtig warm in de ondergrondse parkeergarage. Net toen ze met haar fiets tussen de autos door wilde manoeuvreren, zag Julia haar overbuurman in gedachten verzonken haar kant op komen lopen.

Hij opende het portier van een luxe sportwagen. Haar hart begon te bonzen. Ze kneep
stevig in haar handvatten. Toen hij opkeek en haar zag staan, lachte hij. Zijn stem klonk zwaar en een tikje hees. `Eindelijk ontmoet ik mijn ondeugende overbuurmeisje.    Julia leidt samen met haar man Paul een luxe expatleven in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in
zijn werk en het lukt Julia maar niet haar eigen carrière op te pakken. Haar zorgeloze leven komt op zijn kop te staan door de ontmoeting met haar nieuwe, excentrieke overbuurman Dave. Wanneer zijn maid op verdachte wijze om het leven komt en Julia zelf doelwit wordt, zet ze
alles op alles om de waarheid te achterhalen.

Titel – De Expat
Auteur – Patricia Snel
Verschijningsjaar – 2013

Prijs – Niet gratis als E-book te downloaden
Download links -[bol_product_links block_id=”bol_5149b692a1e00_selected-products” products=”9200000010734487″ name=”Roman” sub_id=”” background_color=”FFFFFF” text_color=”0000FF” link_color=”000000″ border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ link_target=”1″ image_size=”1″]

2 Opmerkingen
 1. Irritant dat op jullie website met de naam http://www.GRATISBOEKENDOWNLOADEN.net boeken worden vermeld die NIET GRATIS zijn! Zet die dan op een andere site!

  • Antwoord
   Gratis boeken downloaden 23/03/2013 op 15:28

   Het klopt dat niet alle boeken gratis zijn, 90% van de boeken die op onze website staan zijn wel gratis en de overige 10% zijn goedkoop tot heel goedkoop aan te schaffen. We doen dit omdat er simpelweg ook diverse betaalde boeken zijn die toch echt de moeite waard zijn om te lezen voor vaak nog geen 5 euro.

  Laat een reactie achter

  Note
  Mocht er een download link niet meer werken of ontbreken, dan kunt u dit melden via ons contact formulier.
  Gratis boeken downloaden
  Logo