donderdagskinderenDe nieuwste thriller van het schrijversduo Nicci French is het boek donderdagskinderen. Donderdagskinderen gaat in het kort over Frieda welke in aanraking komt met de dochter (Becky) van een oud schoolvriendin welke een traumatische ervaring heeft ervaren. Na een aantal gesprekken komt Frieda erachter dat er wel bizar veel gelijkenissen zijn tussen het verhaal van Becky en haar eigen, en hoe komen ze  achter de identiteit van deze dader…

Kortom een typische Nicci French thriller waarbij het verhaal langzaam, maar toch boeiend opgebouwd wordt en je wordt als het ware het verhaal ingezogen waardoor het boek je vast houd van het begin t/m het einde. Helaas is dit boek niet gratis te downloaden, maar onderaan deze pagina kunt u hem wel heel voordelig aanschaffen, want al onze partners houden op dit moment grote acties waardoor ebooks kopen heel voordelig is. Dit ebook is in ieder geval een echte aanrader!!

Een korte omschrijving:

Donderdagskinderen is het vierde deel in de Frieda Klein-serie van Nicci French. Wanneer een oud schoolvriendin bij Frieda aanklopt omdat de problemen met haar onhandelbare dochter haar boven het hoofd groeien, besluit Frieda haar te helpen.

De gesprekken die Frieda met Becky heeft, roepen herinneringen bij haar op. Ze raakt er langzamerhand van overtuigd dat hun hetzelfde is overkomen; sterker nog, dat zij beiden slachtoffer zijn van dezelfde dader.

Donderdagskinderen is een spannende psychologische literaire thriller van het Britse echtpaar Nicci Gerard en Sean French. Samen vormen zij het schrijversduo Nicci French. Eerder verschenen Blauwe maandag, Dinsdag is voorbij en Wachten op woensdag, eveneens met Frieda Klein in de hoofdrol.

Prijs – vanaf 9,99
Download link